Републикански шампион по муай тай проби в професионалния кикбокс

178

Али Юзеир (The Rubber), който е няколко кратен Републикански шампион по муай тай направи своя пробив в професионалния кикбокс.

Това е негова втора изява на профи ринга, съобщиха от спортен клуб „Вокил“ за Нова Вест.

Али се изправи срещу представителя на СК Боил – Теодор Христов.

И двамата състезатели показа най-доброто от себе си, като през цялото време на мача си разменяха серии от удари завършващи с акцентиране както го изисква прфесионалния кикбокс.

В първия рунд Али се колебаеше, което даде предимство на съперника му да натрупа повече точки и да пласира по-добри комбинации.

Във втория рунд опита си каза думата и Али се мобилизира и обърна мача. На няколко пъти успя да пласира тежки лоу кикове и чисти прави удари с ръце.

В третия рунд нещата отново се случиха в полза на нашия състезател.През цялото време публиката беше на крака и аплодираше младите таланти.

Един срещу те си разменяха мощни удари, с които ясно заявяваха, че ни най-малко са уморени и че са бойци, които се бият докрай.

За щастие Али успя да нанесе повече точни удари, което му спечели гласа на съдиите. С пълно единодушие той бе обявен за победител и аплодиран заслужено от публиката.

След тази страхотна победа Али ще отпочине заслужено, след което ще се готви за следващото си предизвикателство – PRO FIGHT 11. То ще се проведе на 18.11.2017г. в гр. Дупница и ще бъде предпоследен кръг за годината на професионалната верига.