Полицаят, убил гръцкия кардиолог, със сензационна версия

32

Снимка: novini.bg

Гръцкият кардиолог, разстрелян от българския полицай Красимир Карчев, е готвел убийството на жена си Дешка и детето им. Това обясни вчера в съда нашият униформен, съобщава в. „Телеграф“

„Полицаят ще бъде уволнен. Образувано е дисциплинарно производство за тежко умишлено престъпление, обясни вчера главният секретар на МВР Младен Маринов, цитиран от изданието. Карчев бе докаран вчера в гръцкия съд с джип и бързо вкаран в залата. Той бе придружаван от адвокат Янис Манделис, който отбеляза, че е бил назначен служебно от държавата, тъй като никой юрист не е поел защитата на любовника.

С наведена глава ченгето сподели, че има връзка с Десислава от няколко години, но детето не е негово. Гъркът разбрал за любовта им и заради болезнената си ревност решил да убие жената и детето. Дори изпратил SMS на Карчев, в който обявява намеренията си.

„Аз го убих, получавах заплахи“, призна Красимир. Адвокатът му обясни, че българинът е поел отговорността изцяло и твърди, че приятелката му няма връзка. Тя дори не знаела, че той се намира на остров Крит и че е устроил засада на съпруга й.