Вижте тази свекърва какво накара да направи снахата на сватбения си ден (СНИМКА)

172

Нищо не изразява сватбеното щастие така, както малко орална любов в гората. Така вероятно си е помислила и новата свекърва, когато видяла една от снимките от сватбената фотосесия на сина си.

Младоженецът е в гръб, с костюм и свален панталон, а булката е коленичила пред него в бялата си рокля.

Снимка: Michael Klooster

Майкъл Клустър, сватбеният фотограф на холандската двойка, публикувал снимката онлайн и оттогава тя е била споделена хиляди пъти.

Фотографът написал: „Някои младоженци не успяват да изчакат партито да свърши, за да се оттеглят тихо в сватбения си апартамент за първата брачна нощ. За щастие, тези двамата вече бяха разменили сватбени клетви и официално бяха станали съпрузи.“

Ако сте възмутени, че булката действително дарява с орални ласки младоженеца докато гостите си наливат шампанско, недейте- всичко е постановка.

Не допускам интимни части да се виждат на снимките ми, но всичко, което навява асоциации, е интересно“, добавя фотографът Клустър.

Те бяха много весела двойка. Сватбата беше хубава и неофициална, така че нещата нямаше нужда да бъдат по протокол. Всички, които считат снимката за оскърбителна, явно все още живеят с 30 години назад. От всички снимки само тази е закачлива и за нея ще се говори и след 10 години. Оставете хората да се радват. Пожелавам го и на вас. Животът е достатъчно благоприличен.“, коментира още фотографът.

Източник: metro.co.uk

Превод и редакция: „Нова Вест“