Мъже се сбиха в бивш стопански двор във Видинско. Има пострадал, който е транспортиран в столична болница

52

Четирима мъже са задържани на 30 септември в полицейския арест за причиняване на телесна повреда. Сигнал за сбиване между група лица в с. Вещица бил получен в 16.02 часа на тел. 112.

Група от четирима мъже отишли в частен имот, находящ се на територията на бивш стопански двор, ползван като ферма за отглеждане на крави и овце, където последвал конфликт, прераснал в сбиване, при което стопанинът С.С./48г./ нанесъл удар с метален прът в областта на главата на 30-годишен жител на гр. Нови Искър, в следствие на който последният паднал и загубил съзнание.

Постадалият, след медицински преглед в спешния център в гр. Видин, бил транспортиран за лечение в столична болница. При проведените оперативни мероприятия е установено, че преди нанасянето на удара, земеделският стопанин е бит и също е с редица травматични наранявания, документирани в присъствието на съдебен лекар.

В ареста били приведени Д.М./26г./ от с. Вещица, С.Р./23г./ и А.М./25г./ от гр. Нови Искър и С.С./48г./ от гр. Видин. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.