Риби: Дали днес няма да завоювате нечие сърце?

29

Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец
Очертават се емоционални кризи, сексът не е на ниво, отношенията зациклят. Възможни са нежелани присъствия и отсъствия. Става точно това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разходи, роднини с психични отклонения създават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате любимия. Едно отхвърляне ще породи низ от раздели. Време за диета, но без много течности. Отделете се от дома на родителите, поемете своя път.

Близнаци
Никой и никога не би могъл да каже, че сте равнодушни към веселието, развлеченията и правенето на номера. Някой от близките Ви, с когото си приличате по характер, е замислил да Ви устрои представление – този път нещо по-голямо от традиционна сбирка на семейството. И колкото и да Ви е забавна тази история, , с последствията от нея евентуално ще се занимавате точно Вие. А това съвсем няма да Ви бъде весело. Приемете го, като плащане за представлението…

Рак
Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен начин да изразите промените, които стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, но за сега нищо не предприемайте. Днешният ден е изключително подходящ за спокойни размисли и правене на планове, но не е много добър за активни действия. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и едва ли ще искате да се лишите от това удоволствие.

Лъв
В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева
Днес Вашият любим човек ще стане щастлив притежател на особени права и правомощия, каквито по отношение на Вас няма никой друг човек, в този огромен свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото съкровище внимателно и разумно, както подобава на Вашата половинка…

Везни
Колкото и да са трудни времената, винаги сте длъжни да помните един забележителен и неоспорим факт: винаги може да разчитате само на себе си. На хората, които обичате, е възможно да се наложи да припомните този неписан , но неоспорим факт, когато те за пореден път се разочароват. За щастие предстоящия ден не Ви готви никакви разочарования, а даже приятни сюрпризи в областта на романтиката. Но все пак не очаквайте публична заявка!

Скорпион
Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна… Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.

Стрелец
Позволете си, да удовлетворите своето любопитство – в това няма никакъв риск. Ще получите море от удоволствия от всякакъв род разследвания! Изучете подробно онова, за което отдавна Ви се е искало да научите повече. Използвайте максимално свободното си време, за да търсите нужната информация, илюстрации и тем подобни…. Любопитството може да Ви дойде много добре и в романтичната сфера. Смело задавайте въпроси, отговорите на които доста отдавна Ви се е искало да узнаете. Отхвърлете своето стеснение и направете решителната крачка!

Козирог
Сполучлив ден за семейни срещи и подобряване на домашната обстановка. Днес инициативата в семейните работи ще принадлежи на Вас. Грижата за децата и домашната Ви половинка ще Ви донесе особено удовлетворение. Денят е благоприятен за финансови операции, отнасящи се до дома, продуктите, сферата на услугите , както и домашното селско стопанство.

Водолей
Днес може да възникне спор между Вашия любим човек и Ваш приятел, а точно Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, интересно и завладяващо занимания, но друг изход за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.

Риби
Дали днес няма да завоювате нечие сърце? Сега е най-благоприятният ден за това. Не е важно кой е този човек, но ако той Ви е нужен, днес просто е задължително да направите решителната и необходима романтическа крачка! Резултатът просто трябва да надмине всички очаквания.

Източник: lamqta.com