Категории Любопитно

Какво разкрива мястото на татуировките ви за вас

Снимка: Pinterest

Всяка татуировка е символ – на лично преживяване, история или чувство. Оказва се, че има символика и в мястото, на което се прави татуировката. То говори много за човека. Аманда Пейт, татуист, обяснява символиката на това древно изкуство.

Предмишница
Голяма татуировка на предмишницата показва, че човекът е силен и стабилен. Ако татуировката е сладка и момичешка, този човек изглежда силен външно, но вътре в себе си е много емоционален. Това е любимо място за татуиране на мъже и жени.

Врат


Ако татуировката е в предната част, човекът е смел и отворен към всички. Тя винаги ще се забелязва и ще привлича внимание. Задната част на врата е популярно място за дамски татуировки, защото може да се скрие с косата, а друг път да се покаже. Такива жени искат да са свободни да сменят мението си и да могат да избягват последствията от това. Ако татуировката е ниско отзад на врата, тя показва, че човекът обича риска и не се страхува от смели решения. Кожата там е много чувствителна и татуирането е много болезнено.

Зад ухото


Тези татуировки обикновено са сладки и малки, обикновено скрити. Хората с такива татуировки са със свободен дух, но внимават да не се разкриват твърде много.

Гръб
Долната част на гърба показва уверен и чувствен човек. Жени с такава татуировка са женствени, но често по-късно съжаляват, че са си направили татуировка там. Мъжете с татуировка на гърба вероятно тренират и са уверени в себе си, тъй като единственият начин да покажат татуировката си, е да ходят голи до кръста. Такива мъже повече обичат себе си, отколкото някоя жена. Хората избират да се тауират на гърба, когато приключват с важна фаза от живота си.

Гърди


В зависимост от размера, такава татуировка представлява символ на нещо истински важно за човека. Големите близо до сърцето символизират нещо скъпо. Малките означават житейско събитие, което е приключило и е оставило отпечатък върху човека. Мъжете с такива татуировки са самоуверени. Мястото има друга символика при жените. При тях е знак за любов и обикновено има романтично значение.

Бедра


Обикновено татуировката там има сантиментална стойност. Тайнствена е, защото тази част от тялото обикновено е скрита. Като място за татуиране става все по-модерно.

Китка


Обикновено се прави от жени. Такива, които искат да са различни и да имат уникална татуировка, но не са достатъчно смели да си направят по-голяма и по-видима. Ползват всяка възможност да я покажат –по снимки или на живо.

Бицепс
Размерът е от значение. Половин ръкав означава, че мъжът иска да има кариера, но и да покаже креативност. Цял ръкав означава, че кариерата не му е важна и живее по свои собствени правила.

Крака/глезени
Човекът трябва истински да харесва краката си и да иска да ги показва. От друга страна този човек е мистериозен и интроверт.

Прасци
По-често срещани при мъжете. Обикновено спортуват. Използват всяка възможност да си покажат татуировките.

Пръсти


Рядко срещани татуировки, които показват, че човекът е уникален и насочен към бъдещето. Смел, защото татуировката на пръстите се вижда във всеки един момент.

Гръден кош


Жени с татуировки на гръдния кош са артистични и чувствени. Освен това са смели и уверени по отношение на тялото си.

Източник: curiousmindmagazine.com

Превод и редакция: „Нова Варна“

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 4 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 10 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 11 месеца