Мария разказва за отношенията си с Гущеров: Остави ме без нито една стотинка и все още отказва да подпише развода (ВИДЕО)

170

Снимка: Фейсбук

Вече около година фолкпевицата Мария и бизнесменът Християн Гущеров са официално разделени.

Въпреки публичността и на двамата, никъде досега не беше известна конкретната причина, както и подробностите около раздялата им.

Снощи в предаването на Vip Brother излъчиха дългоочаквани за повечето зрители кадри, в които Мария издава някои подробности от предишния си живот с бизнесмена, както и около самият край помежду им.

Намирайки приятели в лицето на Ваня Щерева и Цуни, Мария започна през сълзи да говори за това как едва ли не била оставена на улицата от Гущеров.

От големият палат, в който тя и дъщеря й Марая живеели, изведнъж трябвало да се преместят в мъничък апартамент. Гущеров оставил Мария без нито една стотинка. Налагало й се даже да продада всичките си бижута, защото в чантата си имала сумата от едва 100 лева. Всичко това тя разказваше с видима болка и страдание.

Мария разказа още и за отношенията си с големия Гущеров, бащата на Християн, от който се е наложило да поиска помощ след раздялата. “Моето жилище е на кредит и баща му ми казва – Мария, ако ти един ден решиш, че не искаш да си с Християн, да не кажеш – ти си виновен. Обадих му се, помолих го да не ми взима поне колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина.”

А най-интересното е, че двамата все още не са подписали бракоразводното си дело, което реално означава, че те все още са женени.

“Още нямам дори развод. Първо иска да го извадя като съдлъжник от кредита и тогава ще подпише.”, разкри Мария.

“Наричал ме е боклук, к*рва и какво ли още не, а Марая го преживя много тежко. Откакто се преместихме в по-малкия апартамент не е спряла да пита за Хриси, всяка нощ си гризеше ноктите. Тя е всичко за мен. Не държа да и купувам скъпи дрехи, но съм поела ангажимент за нейното добро образование.“