Млад мъж е с опасност за живота след като самокатастрофира

35

Радомир. Млад мъж е настанен в институт „Пирогов‘‘ с опасност за живота след пътно-транспортно произшествие в Радомирското село Дрен.

На 03.09.2017 г. около 00,43 ч. в дежурната част на РУ Радомир е получен сигнал за ПТП в с. Дрен, общ. Радомир с пострадали лица, пътуващи в лек автомобил, съобщават от ОДМВР-Перник за Нова Вест.

Незабавно на местопроизшествието са изпратени екипи на РУ Радомир, на ЦСМП Перник и РС ПБЗН- Радомир. Установено е, че в с. Дрен, ул. „Първа“ №4, лек автомобил БМВ със столична регистрация, управляван от М. О., на 28 г. от гр. София е самокатастрофирал извън пътя в метална ограда и прилежащите сгради на частен дом.

След разрязване на автомобила лицата са извадени и транспортирани в МБАЛ „Рахила Ангелова“ гр. Перник, като водачът на лекия автомобил в последствие е транспортиран в УМБАЛСМ „Пирогов“ със счупен череп и опасност за живота. Спътникът му М. С. на 27 г., също от гр. София е хоспитализиран в травматологично отделение на пернишката болница с фрактура на лява, ръка без опасност за живота.

На водачът е взета кръвна проба за химичен анализ. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.