Важно за шофьорите! Ремонтни дейности от днес до 1-ви септември ще се извършват на Околовръстния път на София

19

От днес до 1 септември ще се ремонтират фуги на мостовото съоръжение на п. в. „Симеоновско шосе“ на Околовръстния път на София.

От утре – 26 август, до 1 септември ще се ремонтират дилатационни фуги на мостовото съоръжение на пътен възел „Симеоновско шосе“ на Софийския околовръстен път, съобщиха от Пресцентъра на АПИ за „Нова Вест“.

Агенция „Пътна инфраструктура“ изиска от изпълнителя на обекта „ГБС Инфраструктурно строителство“ АД графика на предвидените аварийни дейности, разрешени от Столична община. Ремонтът на този участък от Южната дъга на СОП е в урбанизирана територия и поради това временната организация на движение се утвърждава и въвежда от общината.

Строителният график предвижда:
От 14 ч. на 26 август (събота) до 14 ч. на 27 август (неделя) да се извършват ремонтни дейности в двете ленти на движение в южното платно в посока Пловдив. Движението ще се осъществява в крайна лява лента.

От 10 ч. на 28 август (понеделник) до 14 ч. на 1 септември (петък) ремонтните дейности ще са в крайната лява лента за движение в южното платно в посока Пловдив. Трафикът ще е в другите две ленти.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация, указваща временната организация на движение при извършваните ремонтни дейности, и разпоредбите на „Пътна полиция“.