Хороскопът днес съветва: Очакват ви мнoгo пpoмeни и особено след обед

26

ОВЕН
Подходящ ден за разрешаване на семейните ви въпроси. За вас промените ще се окажат леки за преодоляване. Може да се сдобиете с необходимото разрешение за осъществяване на плановете ви. Ако сте планирали за днес излизане, резултатът няма да ви разочарова.

ТЕЛЕЦ
Денят предлага добри условия за почивка. Може да е ден, в който ще се отправите на път с цел почивка. Затова по-добре посветете този ден изцяло на семейството и приятелите си. Така всички ще се почувстват по-уверени и по-спокойни.

БЛИЗНАЦИ
Всички служебни контакти ще са успешни днес. Ден благоприятен за започването на нови начинания, но се налага да вникнете в детайлите на нещата. Може да разчитате на подкрепа от страна на шефовете си, както и на влиятелни личности.

РАК
Деловите условия са благоприятни. Днес имате възможността да подобрите финансовото си състояние. Но, не се впускайте в дългосрочни сделки. В близко време изникват множество по-подходящи от настоящите оферти. Бъдете по-решителни в любовта си.

ЛЪВ
Денят няма да е от трудните за вас, но някои делови въпроси могат да съдържат известен процент неразрешимост поради недоброжелателното отношение на колегите ви към вас. Вършете работата си и не обръщайте внимание на недоброжелателите. Разчитайте на подкрепа от страна на влиятелни хора.

ДЕВА
За вас това може да бъде един от тези приятни дни, който не обременява с никакви планове и минава леко. Приятелите ви ще се отнасят към вас с разбиране и готовност да ви помогнат. Обществените ви изяви ще бъдат не само особено богати, но и интересни.

ВЕЗНИ
Благотворно влияние върху финансовите ви дела, благодарение на личните ви усилия. Може също така да разчитате на подкрепа от страна на роднини при осъществяване на плановете ви. Получавате необходимата ви информация по време на пътуване или от кореспонденция.

СКОРПИОН
Заобикалящите ви са склонни да изпълняват своите обещания към вас, което от своя страна, ви подпомага при изпълнението не само на служебните ви, но и на личните ви планове. Кратките пътешествия ви дават възможност за романтични преживявания.

СТРЕЛЕЦ
Денят е благоприятен за разрешаване на семейни проблеми. Роднините ще ви бъдат от полза, ако се нуждаете от помощ, та дори само и от добра дума при споделянето с тях. Може да разчитате и на подкрепата на приятелите си.

КОЗИРОГ
Ден подходящ за влагане на пари и инвестиции, които отдавна сте планирали. Един професионален съвет няма да е излишен и винаги ще е добре дошъл. В сделките се осланяйте на фактите, а не на голите приказки. Лек флирт днес повишава самочувствието ви.

ВОДОЛЕЙ
Внимавайте с пътуванията си, не шофирайте с превишена скорост, за да си нямате разправии с органите на властта. Кратките пътувания ще са успешни по отношение на романтичните приключения. Роднините, независимо от това, че са критично настроени, ще ви помогнат при нужда.

РИБИ
Блaгoпpиятен ден на влияниe зa вcички професии, кoитo имaт дoпиp c масите и публикaтa. Очакват ви мнoгo пpoмeни и особено след обед. Краят на деня носи и своите изненади. Зaтoвa щe e дoбpe дa cъумeeтe дa ce пpиcпocoбявaтe към вcякaквa cpeдa, кaтo ce cтpeмитe към успех в мaлкитe и пo-oбикнoвeнитe нeщa.

Източник:kanal3.bg