Хороскопът днес: Телци, възможно е да получите всичко, за което мечтаете

24

ОВЕН
През този ден можете да очаквате приходи от изкуство, както и от предмети свързани с лукса. Пари могат да дойдат от работа, била тя търговия или в областта на медицината. Звездите не препоръчват да се ангажирате в дейности, свързани с жени.

ТЕЛЕЦ
Възможно е да получите всичко, за което мечтаете, но се пазете от малък конфликт вкъщи на базата на недоразуменията. Посветете този ден на почивка и пътешествия, тъй като се нуждаете от това. Романтичните ви приключения достигат апогея си.

БЛИЗНАЦИ
Деловите ви връзки през този ден ще бъдат с известно напрежение. Положете началото на нещо ново. Това важи особено по отношение на вашия бизнес. Не отстъпвайте нито от думите си, нито от намеренията си в тази посока. Само така ще спечелите.

РАК
Случайността ще изиграе положителна роля в днешните ви начинания. Пазете се от излишна откровеност и всичко ще се подреди по ваша воля. Постъпвате правилно, ако си вземете отпуск и отидете на почивка. Откажете се от светските изяви тази вечер, имате нужда от спокойствие.

ЛЪВ
Неочаквано може да се появи възможност за лично издигане. Всички разговори с влиятелни личности ще бъдат не само приятни, но и продуктивни. През деня трудно ще понасяте ограниченията, както в действията, така и във възгледите си.

ДЕВА
В новите начинания трябва да бъдете внимателни. Денят е подходящ за разрешаването на семейни и здравословни проблеми, ако имате такива. Обединението и желанието за помощ от страна на близките ви, ще се окаже благоприятно за вас.

ВЕЗНИ
В този ден няма да се случат никакви важни събития. Добър ден за осъществяването на личните ви планове. Съществува възможност да си починете и да се отпуснете. Възможна е и вероятността за успешни връзки, но се иска, поне малко активност от ваша страна.

СКОРПИОН
Искате да промените нещо, заобиколете се с непозната среда, останете сред нови хора. Промяната на обстановката ще създаде необходимото разстояние между вас и домашните задължения. Сега можете да предприемате всичко, без да срещате усложнения.

СТРЕЛЕЦ
Денят е благоприятен и ви дава шанс да осъществите финансовите си планове. Възползвайте се от приятните отношения на сътрудничество в извънработно време. Срещате се с единомисленици в извънредно приятна атмосфера.

КОЗИРОГ
Личните ви планове се придвижват в добра посока. Официални обеди или вечери преминават в подходяща обстановка за обикновени, делови разговори и размяна на интересни идеи свързани с бизнеса. Днес е и времето, предопределено за романтични изживявания.

ВОДОЛЕЙ
Винаги помнете, че в движение по-лесно възпpиeмaтe живoтa и без проблеми установявате контакти в oбщecтвoтo. Днес ви очаква спокоен семеен живот, добро разбирателство със съдружниците в бизнеса, както и успехи в законните сделки. Въпреки това не се предоверявайте.

РИБИ
Най-подходящ ден за разрешаване на семейните въпроси. За вас промените се оказват леки за преодоляване. Ако сте планирали излизане днес, резултатът няма да ви разочарова. Прекарвате добре и романтично свободното си време.

Източник: kanal3.bg