Анджелина Джоли в откровено интервю за развода си с Брат Пит: „Ситуацията стана трудно поносима“

848

„Беше труден период и в момента си поемаме глътка въздух“, сподели актрисата пред Vanity Fair в ново интервю, в което разкри някои детайли около раздялата и как тя се е отразила на семейството им, пише msn.com.

„Всички правим каквото можем, за да излекуваме семейството си“.

Джоли и Пит се разделиха през септември след 12 години заедно. Въпреки че раздялата им шокира много хора, актрисата споделя, че бракът им е започнал да се руши докато е снимала режисьорския си проект „Първо убиха баща ми“ в Камбоджа миналото лято.

„Нещата се влошиха. Не исках да използвам тази дума, но ситуацията стана трудно поносима.“ В интервюто Джоли казва, че е получила лицева парализа заради нервното напрежение през изминалата година.

Състоянието, от която тя се възстановява, е причина едната страна на лицето и да увисне заради увредени лицеви нерви. „Понякога жените поставят себе си на последно място в семейството, докато това неминуемо не се отрази на здравето им“, казва Анджелина Джоли.

След като си направи превантивно двойна мастектомия, реконструктивна операция, а след това премахна и яйчниците си, тя споделя, че веднага е влязла в менопауза. Шегувайки се със себе си относно последната година, тя казва „Не знам дали е от менопаузата или просто имах ужасна година“.

Що се отнася до семейството, Анджелина смята, че стилът им на живот, включващ чести обиколки на земното кълбо, не е причина за развода.

„Начинът ни на живот в никакъв случай не е имал негативно влияние. Не това беше проблемът. Това бяха и си остават най-прекрасните възможности, които сме дали на децата си. Те са шест силни, умни и отворени към света личности. Много се гордея с тях.“

Въпреки всичко, актрисата признава, че шестте им деца са преживели тежко развода. „Бяха много силни, много смели.“

Пет дни преди тя да подаде документите за развод, социалните служби и ФБР започнаха разследване срещу Брад Пит за вербално и физическо насилие над Мадокс, най-голямото дете на Джоли, след употреба на алкохол на борда на частния им самолет на 14 септември.

Заключението беше, че няма данни за тормоз и бившата двойка излезе с общо изявление, в което се казваше, че работят с частен съдия по развода си и ще действат заедно в тази посока. ФБР закри случая.

„Всички се възстановяваме от събитията, които доведоха до това, а не от самия развод. Децата се лекуват от нещата, които се случиха в живота им.“

„Загрижени сме един за друг, обичаме семейството си и двамата имаме една и съща цел“, добавя тя за отношенията си с Пит.

Превод и редакция: „Нова Вест“