Катастрофа блокира движението по АМ „Тракия“ в посока Бургас (СНИМКИ)

40

Катастрофа на магистрала „Тракия” блокира движението към Бургас. Пътната агенция предупреждава, че движението се извършва само в аварийната лента при км 150 в посока Бургас.

Снимки в рубриката „Аз, репортерът” на Бтв показват, че и аварийната лента вече е блокирана от коли, опитващи се да се изпреварят. Потребителят ни споделя, че едва са направили път на Пътна помощ да мине.

Още снимки може да видите ТУК!

 

Сигнал за пътен инцидент е подаден малко след 7 часа тази сутрин. По първоначални данни на АМ „Тракия“, в посока София, в района на 150 км, лек автомобил с турска регистрация  ударил движещата се пред него кола, превозваща лодка, съобщават от АПИ.

В резултат на удара лодката преминала през мантинелата в отсрещното платно за движение и се ударила в лек автомобил. Пътният инцидент с турския автомобил е създал временно затруднение в движението по автомагистралата. Няма пострадали.

Пътни полицаи на място регулираха движението. В резултат на образувалата се тапа в посока Бургас са станали още няколко леки пътни инциденти. Възстановено е движението на АМ“Тракия“ , в района на 150 км.