Хороскоп

Звездите днес съветват: Везни, денят е подходящ за каквито и да било занимания

ОВЕН

Очакват ви много забавления. Можете смело да опитате своя късмет в хазарта, а също така няма да сте лишени от шанс да спечелите нов интимен партньор. Усмирете непослушните деца преди да са направили белята. Избягвайте деловите взаимоотношения.

ТЕЛЕЦ
Понеже сте в добро настроение още от сутринта, досадната домакинска работа няма да ви тежи толкова. Среща с непознати хора ще повдигне духа ви. Членовете на семейството ви ще се отнасят много предано към вас, но все пак контролирайте действията си.

БЛИЗНАЦИ
Днес може да разчитате на добри резултати както в бизнеса, така и в личен план. Възползвате се от протекциите на влиятелни лица и от подкрепата на приятели. Денят е щастлив за общуване с роднините и подходящ за романтични приключения.

РАК
Пътуванията и срещите с познати и приятели са полезни. Посетете някой приятел, но се дръжте спокойно и поддържайте лек разговор. Тези от вас, които се занимават с покупко-продажба на недвижимо имущество, имат шанс да сключат изгодна сделка.

ЛЪВ
Отделете повече време за почивка, ако сте преживели напрегнати дни през изминалата работна седмица. Денят ще се окаже ползотворен за хората, занимаващи се с литература и издателска дейност. Бъдете предпазливи от новодошли в бизнеса и в светските събирания.

ДЕВА
Налага се да приложите повече такт, за да избегнете евентуалните конфликти през деня. Ако родителите ви са далече от вас, не е лошо да ги навестите, защото и те имат нужда от вашата помощ. Съществува вероятност за нова материална придобивка в дома ви.

ВЕЗНИ
Денят е подходящ за каквито и да било занимания. Спекулативните начинания ще се реализират добре. Може да разчитате на добри резултати, ако се занимавате с изкуство. Работа и удоволствия днес ще вървят ръка за ръка. Романтичните ви увлечения са подплатени емоционално.

СКОРПИОН
Предстоят ви малки вълнения. По-добре събирайте силите си, които по-късно разумно да насочите. Възможно е да се обадят или да пристигнат приятели. Радвате се на доброто разположение към вас на влиятелна по-възрастна дама. Един оживен разговор ви дава нов тласък и нови идеи.

СТРЕЛЕЦ
Денят благоприятства създаването на нови връзки сред деловите среди, много срещи и контакти с хора, които ще ви активизират към повече деловитост в работата и в крайна сметка утвърждаване на професионалното поприще. Сдържайте импулсите, които ви тласкат към разточителство.

КОЗИРОГ
Спокойният ви ден у дома ви дава възможност да гледате по-приятно на работата си. Съществува вероятност да придобиете неочаквано пари. Любовните ви романи през този ден са особено щастливи. Тези, които са на път, ще спечелят от посещение на интересни места.

ВОДОЛЕЙ
Контактите с влиятелни лица ви носят успех. Налага се обаче да проявите предпазливост, тъй като разходите които ще направите, значително ще ви притеснят. За щастие, около вас има хора, на които се доверявате. Идеите, свързани с въображението на ваши близки, могат да ви бъдат особено полезни.

РИБИ
Да не се избързва с вземането на решения, те могат да почакат няколко дни. Щастлив ден за разрешаване на проблеми, свързани с деца. Изберете подходящите думи за трудните хора и ще можете успешно да се справите с тях. Всичко в тази област ще бъде подчинено на трайната връзка или на семейството.

Източник: kanal3.bg

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 2 дни
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 2 дни
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 месец
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца