Звездите днес вещаят: Не приемайте съвети в интимната сфера, та дори и от приятел

50

ОВЕН
В бизнеса и свързаното със служебни ангажименти поприще ви очакват много високи постижения и нечуван шанс. Използвайте го! Ще имате възможност да видите как всичко, до което ще се докосвате, започва да разцъфтява. Направете справки за курсове, които предлагат разнообразни дисциплини.

ТЕЛЕЦ
Най-подходящи днес са интимните преживявания. Бъдещето ще ви донесе успех. Там ви е предопределена любов. Може да посветите този ден на родителите си. Това няма да бъде трудно поради появилото се начално затопляне в отношенията.

БЛИЗНАЦИ
Днес е възможно поради невнимателност от ваша страна да отпаднат плановете ви за деня. Но все пак денят може да ви донесе успех, само ако се съсредоточите в сделките с чужбина или чужденци. Проверявайте всичко много внимателно. В интимната област ще имате успех.

РАК
Ако поразмислите върху нещата, които засягат целите в кариерата и учението ви, ще прекарате полезно времето си. По-маловажните въпроси могат да почакат, докато се нагаждате към новите предизвикателства. Контактите с влиятелни хора ще ви донесат не само радост, но и успехи.

ЛЪВ
Получавате като утешение възможност за реализация и сериозни материални придобивки. Само от вас зависи дали ще успеете да получите удовлетворение от себе си. Не е изключено да направите приятно пътешествие. Силно ще бъде влиянието на приятели, които ще ви вдъхват увереност.

ДЕВА
Проявете издръжливост и малко инат, за да постигнете целта си. Опасност от нараняване при работа с битова техника. Бъдете внимателни и не мислете за друго, когато работите с техниката. Моментът е подходящ за бързи решения.

ВЕЗНИ
Очаквайте разведряване на обстановката и поставяне на ново начало. Възможни са положителни промени и приятни изненади, но те ще зависят единствено от вас самите. Не приемайте съвети в интимната сфера, та дори и от приятел.

СКОРПИОН
Такт, дипломатичност и може би скрити ходове ще са необходими, за да постигнете целите си в близко бъдеще. Отнасяйте се към околните с повече разбиране, не поставяйте личните си проблеми над всичко. Откажете се от онова, което изисква инвестиции, с които не разполагате в момента.

СТРЕЛЕЦ
Пътуванията ви днес ще бъдат особено благоприятни, но избягвайте нощното шофиране. В интимните преживявания се налага да бъдете много деликатни и търпеливи. Особен успех в любовта ще имат жените от зодията.

КОЗИРОГ
Ден за нови начинания и надежди. Ако решите да започнете нещо ново в бизнеса, изберете този ден. Приемете спокойно помощта на приятели. Голяма част от деня ви ще бъде подчинена на емоциите, и по-точно на любовните отношения.

ВОДОЛЕЙ
Подготовката за нова сделка значително ще ви повдигне настроението. Кратките пътешествия са полезни не само за бизнеса ви, но и за интимните ви отношения. Любим човек се нуждае от разговор с вас, не го пренебрегвайте.

РИБИ
Днес от вас се изисква смелост и желание да преодолеете преградите, които в по-голямата си част сте си поставили сами пред себе си. При нужда приемете спокойно помощта от приятели. Ако изисквате повече от партньорите си, може да постигнете големи успехи в семейния живот.

Източник: Kanal3.bg