Жегите продължават! Ето една страхотна идея за бягство от тях (СНИМКИ)

93

Планината е най-подходящото място да избягате от летните жеги. Подарете си прохладна почивка в прегръдката на Рила планина.

През лятото тя разкрива пред вас невероятната зеленина на красивата планинска природа и спиращи дъха гледки.

Хотел „Роял“ Боровец е мястото, където можеш да се откъснеш от забързаното ежедневие. Сгушен в тиха и спокойна гориста местност в източната част на Боровец – едва ли има по-подходящо място за вашата почивка.

Местността, в която е разположен, е „Широка поляна“. Тя е само на 3 километра от кабинковия лифт и ще ви спечели с красивата си природа. Прекрасната гледка към Рила и кристално чистият въздух са само част от предимствата на хотел „Роял“.

Подарете си една незабравима ваканция за Вас и Вашето семейство!

Въпреки планинската хладина, Хотел „Роял“ посреща топло всеки свой гост и ще би грабне със своя уют и висок стандарт, на добри цени.

Тук ще получите идеалното съчетание между перфектно местоположение сред красива природа и професионално обслужване, елегантна и изискана обстановка, която ще ви потопи в своя комфорт.

Хотелът предлага 24 двойни стаи и 2 луксозни апартамента. Във всяка стая може да се настани и трети възрастен или дете. Южното изложение на стаите разкрива приказна гледка към Рила планина.

Хотел „Роял“ разполага с фитнес център и сауна, лоби бар и просторна барбекю тераса. А за ценителите на вкусната храна ресторантът, предлага както национална, така и европейска кухня, която може да задоволи всеки вкус с богатия си асортимент от ястия и вина.

Със своя капацитет до 60 души, хотелът е идеалното място за провеждането на фирмени мероприятия, за организирането на сватбени тържества, балове и всякакъв тип събития.

За вашият бизнес повод хотелът предлага конферентна зала с капацитет 60 човека. Залата е така проектирана, че да може безпроблемно да се разположи необходимата техника, свързана с бизнес нуждите на наемателите. Конферентната зала е уютна с естествена светлина и изглед към планината. Хотел „Роял“ Ви осигурява приятен престой с положителни емоции и грижа за вашето здраве.

На разположение на посетителите е високоскоростен безжичен интернет на територията на целия хотел.

А през зимния сезон, специално за скиорите, е осигурен трансфер до начална станция на ски лифта.

Ако пък сте от хората, на които спокойствието и тишината бързо им омръзват, хотел „Роял“ предоставя възможност за организиране на екскурзии с професионален екскурзовод, пешеходен туризъм, конна езда, рафтинг, панорамна обиколка на Боровец с файтони, джип сафари, както и ски инструктори, разходка с моторна шейна – през зимните месеци.

За актуални промоции, пакети и отстъпки:

+359 876 55 00 10
+359 876 55 00 87
hotelroql@abv.bg
http://royal-borovets.com/

Facebook:

*Спонсорирана публикация