Звездите днес съветват: Денят носи и доста изненади. Гости от далече чукат на вратата ви.

28

Овен
Времето е подходящо за интимни преживявания. Не забравяйте, че семейните проблеми изискват от вас повече грижи и време. Любимият или партньорът ви може да се намират в затруднение и се нуждаят от вашето внимание. Вечерта ви очакват светски изяви в необичайна обстановка.

Телец
През този ден вие трябва да работите самостоятелно, заради затрудненото ви контактуване с останалите. В бизнеса си ще имате успех, особено ако се наложи да пътувате. Известие от чужбина дава нова насока на живота ви.

Близнаци
Избягвайте деловите взаимоотношения днес. Денят е емоционално стабилен, така че дръжте здраво курса, който е във ваша полза и на близките ви. Пътуванията и срещите с приятели и познати са полезни, не само за бизнеса ви. Ден успешен за общуване с роднините и за романтични приключения.

Рак
Всички служебни контакти са успешни за вас. Колегите няма да бъдат много критични и взискателни към вас. Не мислете, че целите ви изключително зависят от настроението на шефа ви. Постарайте се да избягвате всякакви финансови рискове.

Лъв
По всичко личи, че е настъпил моментът да започнете нещо ново и ако не го направите сега, ще трябва дълго време да чакате благоприятен момент. Днес ново запознанство ще реши някакви ваши материални проблеми и ви вдъхва надежда.

Дева
Днес карайте по-бавно. Завършете кореспонденцията си, обадете се, за да уточните срещите си и се освободете от всички текущи работи. Около обяд доброто разбирателство във фамилията ще ви удовлетвори. Можете да очаквате успешна изява на професионалното поприще.

Везни
Днес отдайте малко време за благотворителна дейност. Денят носи и доста изненади. Гости от далече чукат на вратата ви. Романтичните ви увлечения ще са емоционално наситени. Радвате се на взаимност в интимните преживявания.

Скорпион
Пазете се от конфликти през днешния ден. Опитайте се да се предпазите от конфронтация и в личния си живот и ще видите, че близките ще ви протегнат приятелска ръка и ще ви освободят от някои домашни задължения, които тегнат на плещите ви.

Стрелец
Семейните ви проблеми могат да повлияят на работата ви, но това няма да е фатално. Използвайте шанса си. Денят е подходящ за вземане на бързи решения. Днес получавате много голяма яснота за по-нататъшния си живот, не само в професионален аспект, а и в личен план.

Козирог
Звездите съветват през този ден да преценявате самостоятелно нещата около вас, защото сега сте в състояние да вземете правилно решение. Ако успеете да изпълните това, което сте замислили, е възможно да промените коренно живота си.

Водолей
Днес може да ви занимават обществени въпроси. Вашето желание за изява ще получи реални възможности по-късно, тогава е възможно да ви похвалят. Очакват ви приятни изненади в интимната област, възможно е да пътувате някъде с любимия.

Риби
Опитайте се да проявите благосклонност към децата си. Те ще имат нужда от вас. Съществува възможност за придобиване на неочаквани пари. И всичко ще ви носи удоволствие. Съсредоточете се върху предстоящите задачи, ще изникнат и идеи за тяхното решаване.

Източник: Kanal3.bg