Звездите днес съветват: Денят изисква и от вас внимание при водене на преговори

40

ОВЕН
Ден добър за вас както в здравословно, така и в емоционално и социално отношение. Зависимостта от влиятелни личности ще се окаже полезна за вас. Не се доверявайте сляпо на приятели по отношение на финансовите съвети.
ТЕЛЕЦ
Особено щастлив ден за финансови действия, ако стоите настрани от бъркотията около вас. Важни лица ще ви окажат помощ когато това е необходимо. Не приемайте случайни забележки или постъпки много сериозно.
БЛИЗНАЦИ
Новите идеи могат да послужат за подобряване на вашите делови отношения. Останалите работят добре с вас. Набелязаните проекти в службата ви са точно във вашата област. Шефовете ви лансират в кариерата. Финансите ви се подобряват, но все пак стискайте здраво портмонето си.
РАК
Ден на отлични възможности за интелектуален труд, и особено за занимания в областта на изкуството. Звездите ви обещават успех. Усилва се умението ви да анализирате нещата с удивителна бързина. Заловете се най-после с ваши лични проекти.
ЛЪВ
Добър ден за отложените по-рано начинания. Идеите, които ви харесват, се приемат и от другите около вас. Опитайте се да завършите плановете си. Сигурен успех за вас е възможен, само ако проявите природата си на умерен и търпелив човек.
ДЕВА
През този ден не проявявайте сила и власт, защото това би бил най-добрият начин да загубите. Налага се да потърсите съдружие с други хора или колеги. Това е ден на освобождение от нежелани неща и внасяне на ред в някои аспекти от живота ви.
ВЕЗНИ
Днес ще бъде успешен ден за вашата дейност. Съветът, който ви дават роднините, ще ви бъде полезен в семейните взаимоотношения. Кратките пътувания и преговори ви обогатяват с много полезни идеи. Споразуменията, постигнати днес, ще бъдат особено ценни утре.
СКОРПИОН
Денят е подходящ за умствени операции. Необходимо е внимание при водене на кореспонденцията. Днес сте в хармония както с партньорите си, така и с членовете на семейството ви. Имате по-голяма свобода при отстраняването на семейни неуредици.
СТРЕЛЕЦ
Денят изисква и от вас внимание при водене на преговори. Сведете финансовата си дейност към печалби в името на семейството или свързаните с вас партньори. Занимавайки се с домакинска работа не създавайте обстановка на напрежение в дома си.
КОЗИРОГ
Влиятелни личности се отнасят с разбиране към вас, така че молбата ви за кредит ще бъде удовлетворена. Новини отдалече ще ви зарадват. Вечерта може да бъдете малко умислени, въпреки шума около вас от страна на приятелската компания.
ВОДОЛЕЙ
Тъй като се нуждаете от уют и спокойствие, ще съсредоточите деловите си ангажименти в дома си. Домашната атмосфера и спокойния семеен живот допринасят за осъществяване на повечето от надеждите и плановете ви. Поддържате добро разбирателство със съдружници в бизнеса, отбелязвате добри резултати в сделките.
РИБИ
Ако все още имате избор, насочете се към задачи, които изискват въображение. Ако предметът на занимание ви е интересен, днес ще свършите доста работа. Пътуванията и срещи с познати са полезни. Отдава ви се случай за домашна придобивка. Онова, което се надявате да получите, задоволява очакванията ви.

Източник: kanal3.bg