4 прелъстяващи тайни на женското бельо

40

Всяка жена се стреми да е привлекателна и с идеален външен вид. Дамите винаги искат да хващат окото на партньора, независимо дали той дали са заедно от дълги години или съвсем отскоро, пише Дарик.

Ето защо, мили дами, не отреждайте на бельото последно място, когато се стремите да сте секси за любимия човек, съветват сексолози. И предлагат няколко не особено сложни съвета при избор на бельо:

Обърнете внимание на цветовете

За пролетта са характерни пастелните и нежни цветове, докато за лятото подхождат повече ярките и пъстрите багри. Що се отнася до строгите тонове, за тях майката природа е създала зимата.

Заложете на полупрозрачни материи

За подсилване на сексуалността в бельото е разумно да атакувате с полупрозрачна одежда.

Подчертайте качествата и прикрийте недостатъците

Изберете бельо, което да не поставя силуета в положение на засада – тоест трябва да подчертава достойнствата на фигурата и да прикрива недостатъците ѝ. Един съвет – обиграното прелъстяване предполага притежателките на по-пищни форми да се ориентират към по-плътни тъкани и да избягват дантели.

Заложете на хармонията

Вземете бельо в комплект, а не на части.

Така то изглежда по-цялостно и стои по-хармонично на тялото, придавайки му по-сексуално излъчване.

Не забравяйте обаче и за качеството на шевовете за да не стигнете до нелеп автогол. Бъдете сигурни, че накрая купата на насладата ще падне в ръцете ви.