Звездите днес: Козирози, всяка работа, която завършите, е добре възнаградена

41

ОВЕН
Вашата доверчивост привнася спонтанност и естественост на вашето поведение, постоянно усещате еуфорията от собствените си действия. Не бива да забравяте, че щастието не идва само. Възможни са светски посещения или срещи изпълнени с нови запознанства. Размяна на мисли за допълнително заработване на средства.

ТЕЛЕЦ
Успешен ден за публичните ви отношения, делова активност и финансови операции, а също и по отношение на недвижимите имущества и услугите свързани с тях. Не позволявайте промените в работата да ви изнервят в края на месеца. Не е ли по-добре да изпиете едно питие с приятели следобеда.

БЛИЗНАЦИ
Възможно е предложение за дейност извън вашата ангажираност, която да се окаже твърде примамлива. Без много да се замислите, решението за това вземате поради финансови затруднения. Дано това ви помогне да се справите с парите.

РАК
Намерете необходимата смелост и умения, за да обсъдите наболялите въпроси с партньора си, без никакви отрицателни последствия за вас. Желанието ви за приключения и днес не изключва да пътувате, може за развлечение, а може и да свършите някоя и друга работа.

ЛЪВ
Успешно могат да завършат деловите ви ангажименти, а бизнесмените реализират добра сделка, ако не се ръководят от чувствата си. Вашата способност за преговори с партньори е на най-високо ниво. Независимо от това, обърнете повече внимание на детайлите.

ДЕВА
Финансовите ви възможности са с насоченост към другите, за да се използват за достигане на целите ви. Това ви дава възможност да не се разсейвате и да се усъвършенствате в желаната насока.

ВЕЗНИ
Не е изключено да се натъкнете и на трудности при изпълнение на служебни задачи, като за това е виновно лятното отпускарско настроение. Надежда получават тези от вас, които търсят нова работа. Може да не е точно желаната от вас, но е добре платена.

СКОРПИОН
Независимо от всичко през деня, особено влияние изпитвате при досег с религия, образование или философия. Това дали не е с цел, да се откъснете от учението, а конкурсите вече наближават, краят на месеца сме.

СТРЕЛЕЦ
Успехи при научна работа или успешни делови отношения с роднините си. Шофьори, внимавайте, може да си имате проблеми през деня, а за това вината не е в горещината, а може би у вас самите.

КОЗИРОГ
Днес всяка рабата, която завършите, е добре възнаградена. Използвайте всичките си знания в различни области. Успешен ден по отношение на парични придобивки, мнозина от вас ще останат доволни.

ВОДОЛЕЙ
По отношение на финансовите възможности не търсете успех в игрите, в хазарта или спекулата, а действайте твърдо по отношение на деловите си въпроси, които ще се наложи да решавате през деня.

РИБИ
Звездите съветват да не мислите за всяка стъпка, доверете се на интуицията си, тя няма да ви подведе. Не допускайте грижите да помрачат доброто ви настроение, а усмивката ви е залог за добро сътрудничество през деня.

Източник: kanal3.bg