Страховити подробности за мистериозната смърт на съпрузите, чиито тела бяха намерени в автомобил на пътя край Варна

27

Съпрузите, чиито тела бяха намерени в автомобил на пътя край Варна, са загинали в мъки. Това разкрива първоначалният оглед на телата, съобщи “Блиц”.

По лицето на мъжа и жената са открити червени следи, от които става ясно, че двамата са починали от задушаване вследствие на вдишаните газове. По всяка вероятност се касае за повреда в газовата уредба на автомобила, но все още не се изключва и версията за самоубийство. Съдебните лекари, дошли на първоначален оглед, са се натъкнали на ужасяваща гледка. Телата на мъжа и жената са престояли часове в затворения автомобил, вдишвайки отровните газове.

Заради високата температура разлагането на труповете е било ускорено. По лицето на мъжа е имало кръв, която е текла от носа му. На задната седалка, където е седяла жената, е имало следи от повръщано. Не е ясно, обаче, защо жената не е успяла да излезе на чист въздух и да се спаси от задушаването. Двамата са от Попово, тръгнали за Варна, където мъжът е трябвало да бъде прегледан на скенер заради съмнения за злокачествено образувание в мозъка.