Звездите днес: Телци, научавате резултати от съдебен процес, които ще ви зарадват

32

ОВЕН
Не се поддавайте на желанието за силни усещания, придържайте се към здравия разум. През деня сте заети с необичайни за вас ангажименти с приятели. Радвате се на добро здраве и на успех в домашната работа, която все сте отлагали до момента.

ТЕЛЕЦ
Вълненията ви през деня са свързани с вашата репутация и с общественото ви положение. Насочете финансовите си интереси към недвижими имоти или към услуги, свързани с тях. Научавате резултати от съдебен процес, които ще ви зарадват.

БЛИЗНАЦИ
Предстоят ви промени към по-добро. Не отлагайте дълго време решението на проблемите си, действайте на момента. Успявате да реализирате плановете си със завидна лекота. Усилията на лице от противоположния пол към вас, само на пръв поглед са случайни.

РАК
Днес събитията протичат кротко и спокойно както в работата, така и у дома. Възможно е възникването на някакъв спор, но той ще утихне бързо от само себе си. Отделете повече време на децата си. Ще ви зарадва една доста сполучлива покупка.

ЛЪВ
Подкрепа от приятели и то не само на думи. С тяхна помощ най-после осъществявате отдавна замислен проект свързан с частен бизнес. Звездите облагодетелстват успешното начало. При договаряне днес, обърнете внимание на преговорите, които водите.

ДЕВА
Възможно е разширяване на фирмата, в която работите. Що се отнася до работата ви днес разчитайте на повече късмет. Получавате работа, която ви обещава бързи и лесни печалби. В момента, явно от това се нуждаете. Не се хвърляйте в рисковани и авантюристични начинания.

ВЕЗНИ
Забравете за дребнавостите, за проблемите в службата и битовите неудачи. Променяйте всичко, което пожелаете, помнете, че сега сте в стихията си и може да направите много позитивни неща. Но все пак, по-добре почакайте с новаторските идеи.

СКОРПИОН
Възможно е да чуете неприятни клюки зад гърба ви на работното ви място. През днешния ден емоционалният ви живот няма да бъде особено раздвижен, по-скоро нещата са в застой.

СТРЕЛЕЦ
Радват ви положителни събития на работното място и в личния живот, но не се главозамайвайте от тези лесни успехи. Заслужена популярност, ако се занимавате с дейности свързани с децата, с изкуство, литература или обществени дела.

КОЗИРОГ
Вършете всякаква интелектуална работа, анализирайте и бъдете не само спокойни, но и уверени. Вечерта може да се окажете в центъра на събитията на една делова среща, но се постарайте да проявите както смелост, така и честност. От това само ще спечелите.

ВОДОЛЕЙ
Неприятности, свързани с любовните ви преживявания. Това може би е отражение на вашия интерес, който проявявате винаги към новите неща, старите бързо ви омръзват. Явно сте такива в любовта. Втурвате се от една връзка към друга, незадоволени и доста изнервени.

РИБИ
В обкръжението ви се появяват нови личности. Идват вести за промени, които явно не ви интересуват особено. Получаване на новини от родата, които ви карат да се замислите върху имотно-материалните въпроси свързани с тях.

Източник: Kanal3.bg