Американска пицария препоръчва най-добрия начин за претопляне на продуктите ѝ. Оказва се, че за това е необходима не микровълнова фурна, а тиган, съобщи в. „Дейли мейл“, цитиран от „Дарик“.
Останалото парче пица трябва да бъде поставено в горещ тиган без мазнина за две минути. След това е добре да бъде добавена малко вода встрани от парчето, като тиганът трябва да се махне от котлона и да се постави капак. Задушаването продължава около минута. Това гарантира хрупкава кора с мека среда и топящ се кашкавал най-отгоре.
Ако пицата бъде поставена в микровълнова фурна, тестото подгизва. В обикновена фурна плънката пресъхва.
Препоръките са на „Робъртас пица“ от Бруклин. Клипчето стана вирулентно, след като беше споделено в Редит.
Разтърсващи разкрития за трагичната смърт на Тодор Славков, внук на някогашния държавен глава Тодор Живков,…
Пострадалите от пожарите в страната ще могат да получат еднократна финансова помощ от държавата в…
Полицаи спасиха мъж с инфаркт на АМ „Хемус“ ***Служителите на реда осигуриха „зелен коридор“ до…
Правителството форсира приемането на еврото, сеченето на монетите вече започна **Нови законови мерки предвиждат по-строг…
Мъж, представящ се за водопроводчик, извърши поредица от кражби в Русе, съобщиха от полицията, цитирани…
Тежък пътен инцидент затвори АМ "Хемус" преди тунел "Витиня" ### Движението в посока Варна е…
Leave a Comment