Американска пицария препоръчва най-добрия начин за претопляне на продуктите ѝ. Оказва се, че за това е необходима не микровълнова фурна, а тиган, съобщи в. „Дейли мейл“, цитиран от „Дарик“.
Останалото парче пица трябва да бъде поставено в горещ тиган без мазнина за две минути. След това е добре да бъде добавена малко вода встрани от парчето, като тиганът трябва да се махне от котлона и да се постави капак. Задушаването продължава около минута. Това гарантира хрупкава кора с мека среда и топящ се кашкавал най-отгоре.
Ако пицата бъде поставена в микровълнова фурна, тестото подгизва. В обикновена фурна плънката пресъхва.
Препоръките са на „Робъртас пица“ от Бруклин. Клипчето стана вирулентно, след като беше споделено в Редит.
В днешни дни прекарваме голяма част от времето си в закрити пространства – домове, офиси,…
Днес, когато все повече хора осъзнават нуждата от здравословен начин на живот, хранителните добавки се…
Гражданско движение за президентска република даде старт на национална информационна кампания Националната кампания за президентска…
В света на гейминга компромисите нямат място – всеки детайл може да бъде решаващ в…
В съвременния свят все повече длъжности и професии са обвързани с употребата на техника. Това…
Личното ни възприемане на стойността на парите е нещо много специфично. Според средата, в която…
Leave a Comment