Американска пицария препоръчва най-добрия начин за претопляне на продуктите ѝ. Оказва се, че за това е необходима не микровълнова фурна, а тиган, съобщи в. „Дейли мейл“, цитиран от „Дарик“.
Останалото парче пица трябва да бъде поставено в горещ тиган без мазнина за две минути. След това е добре да бъде добавена малко вода встрани от парчето, като тиганът трябва да се махне от котлона и да се постави капак. Задушаването продължава около минута. Това гарантира хрупкава кора с мека среда и топящ се кашкавал най-отгоре.
Ако пицата бъде поставена в микровълнова фурна, тестото подгизва. В обикновена фурна плънката пресъхва.
Препоръките са на „Робъртас пица“ от Бруклин. Клипчето стана вирулентно, след като беше споделено в Редит.
Планирането на екскурзия до Япония може да бъде вълнуващо, но и предизвикателно. За да се…
С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…
Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…
Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…
Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…
Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…
Leave a Comment