Седмичен хороскоп за 19 – 25 юни – вижте кои ще са най-благоприятните дни за Вашата зодия

36

Овен

За да е интересен живота, трябва да има от всичко по-малко.

През седмицата ще можете да се насладите на необикновената си енергия и на приятно и безметежно съществуване. Стремежът ви да се самоутвърждавате е доста засилен. Имате волята да осъществите желанията си и да се почувствате удовлетворени. Желанията ви са движени от честолюбие и самоувереност. Нараства и сексуалният ви потенциал, който също се нуждае от реализация. Дребните житейски грижи и малките радости ще са подправката за иначе сивото ви ежедневие.
Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 24, 25

Телец

Нетърпима е глупостта на човек, който се мъчи да нагоди всичко според вижданията си.

Пазете се от собствените си прояви на егоизъм и прекомерна гордост. Не бъдете деспотични в отношенията си към другите. Дръжте се по-благопристойно и с колегите си и сдържайте вашето недоволство. Иначе сами може да си усложните живота чрез проява на емоциите си. Трудно ще успеете да надделеете над опонентите и враговете си, затова не се впускайте в двубои. Добре е да сте готови за обрати, но нека това да не ви плаши. Възможно е да се изправите пред нови и по-добри възможности.
Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 20, 21

Близнаци

Истината е това, в което вярваме.

Вашите действия през седмицата ще бъдат емоционални, оптимистични и настойчиви. Сравнителната ви политика ще бъдe приложена във всички аспекти на вашия живот. Ще проявявате избирателност в отношенията си и всеки няма да може да бъде допуснат в личното ви пространство. Нараства желанието ви за нови придобивки и сте готови да защитавате всичките си притежания. На първо място са материалните интереси, а после всичко останало.
Благоприятни дни- 19
Неблагоприятни дни- 22, 23

Рак

Ако не можеш да промениш вятъра, обърни си платната.

Събитията през тази седмица няма да бъдат напълно под ваш контрол. Не всичко, което сте планирали ще премине точно така, както сте го очаквали. На ежедневният ход на делата ви могат да попречат всякакви случайности и непредвидени обстоятелства. Въпреки това, не е за предпочитане да им се съпротивлявате. Просто ги приемете със смирение и търпение, защото в противен случай можете сами да усложните всичко. Благоприятно е партньорските ви отношения.
Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 24, 25

Лъв

Негово величество животът ни поднася всякакви изненади.

Благоприятна седмица, но само, ако успеете да овладеете своето самолюбие. Ще преобладава деловото настроение. Не се учудвайте, ако имате малко повече емоции през седмицата, нещо не особено обичайно за личността ви. Ще настъпи леко раздвижване около вас, дори да не е толкова осезаемо и забележимо. Някои ваши действия ще са лишени от последователност и обмисленост. Търсете по-спокойната атмосфера. В службата ви на по-високо ниво се обсъждат някакви промени.
Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 21

Дева

Всеки консенсус се основава на компромиси и всеки компромис е вече консенсус.

Ще преминете през един леко неустойчив период. Възможни са неприятности в работата, настъпване на промени или неразбирателство с капризни колеги. Ще са ви нужни здрави нерви и търпение, защото силно ще ви дразнят завишените претенции на околните, още повече, когато не виждате нито основание, нито покритие за това. Във вас ще се води вътрешна борба между чувствата и разума. Чувствителни сте към отношението на човека до себе си.
Благоприятни дни- 20, 21, 24, 25
Неблагоприятни дни- 22, 23

Везни

Онова, в което си напълно сигурен, обикновено не е вярно.

Седмицата може да ви донесе доста противоречия. Ще усетите съпротивлението на средата като трудности, изкушения и изпитания. Толкова се изостря вашата чувствителност напоследък, че всякакви текущи дреболии ви огорчават и правят изнервени и раздразнителни. Често ставате подвластни на обстоятелствата и волята на другите. В някои моменти за кратко успявате да се настроите романтично и това ще улеснява лиричните ви отношения. Ще съумеете да покажете своето остроумие и добър вкус.
Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 24, 25

Скорпион

Всичко е добре, когато свършва добре.

Предстоят ви някои интересни моменти. В личните ви партньорски отношения ще настъпи известно обновление. Не търсете нови усещания настрани. Тайните увлечения могат да станат известни на тези, от които искате да ги скриете. Избягвайте да коментирате и споделяте плановете си на много хора. Взискателността към себе си ще ви доведе до най-добрите резултати. За предпочитане е да не давате никакви обещания и да не правите жестове с размах.
Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 20, 21

Стрелец

Прогнозата носи надежда.

За повечето от вас седмицата ще бъде възродителна. Мнозина ще предприемат решителни действия за нещо, което дълго са отлагали досега. Настроението като цяло ще бъде добро, въпреки емоционалните окраски. Интересни срещи и приятни преживявания ще разнообразят ежедневието ви. Ще ви заинтересоват нови проекти и ще грабнат вниманието ви интересни идеи. В личните ви отношения се очертава една синхронност в желанията.
Благоприятни дни- 19
Неблагоприятни дни- 22, 23

Козирог

Не бъди прекалено умен, по- важно е да си благоразумен.

Сегашните ситуации изискват по-добра организираност и заемане на конструктивна позиция. В професионалната сфера се очаква от вас да проявите малко повече активност и инициативност. Във взаимоотношенията се старайте да запазите хармонията. Мнозина ще се сдобият с нови придобивки. Ако се окажете верни на целите си, то обстоятелствата ще ви открият нови перспективи и ще поддържат начинанията ви.
Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 24, 25

Водолей

Времето може да работи и за теб.

Около вас ще се възцари временно затишие. Ще можете да си подредите мислите на спокойствие, да търсите отговори и да намерите правилните решения. Този тих преход е много важен за вас. Ще предпочитате уединението и сами ще избягвате светската шумотевица. Предстоящите промени трябва добре да се обмислят, да се преценят всички плюсове и минуси. Някои ще бъдат споходени от любовни вълнения.
Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 21

Риби

Трудността отстъпва, когато волята настъпва.

Проявявайте здрав разум, който да е насочен само към най-същественото. Не се концентрирайте върху негативните събития. Ще трябва да преразгледате някои ваши планове. В браковете и връзките ви може да се появят разправии, но за свободните Риби има добра възможност да срещнат нова личност. Някои хора край вас не са съвсем доброжелателни, затова бъдете повече предпазливи. Доверявайте се на интуицията и не се оставяйте да ви подлъжат със сладки и мили приказки.
Благоприятни дни- 20, 21, 24, 25
Неблагоприятни дни- 22, 23

Източник: bulgaria.utre.bg