Луната е в знак Риби! Вижте за какво трябва да внимавате днес

33

Луната е в знак Риби. Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните способности, способността към самоизразяване и интуицията. Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние.

Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат твърде засилени, сърцето прекалено открито. Лесно се вземат чуждите чувства за собствени. Хората са емоционално нестабилни.

Луната ще се движи по празен курс от 14:34 часа до 20:56 часа, когато ще се премести в знак Овен. Не забравяйте, че в това време не е подходящо за вършене на нищо важно, за подписване на договори, за преместване на ново място, за важни срещи. Може да вършите обичайната си работа, може да довършвате започнатото или се отдайте на почивка, ако можете да си го позволите.
23-ти лунен ден (от 01:32 часа до 02:03 часа на другия ден) е напълно безопасен период, но може да стане и опасен, ако човек греши и върши неправилни действия.

Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши най-неотложните си дела, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Имайте самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели. Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност.

В противен случай възникват проблеми. Не се препоръчва да се намирате на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. Неблагоприятно време за покупки. За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности.

Всичко зависи от правилността на действията ви. Неподходящо време за сключване на брак. Семейства създадени в този период са обречени на спорове и скандали. Подходящо е за развод в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат бързо и по-безболезнено. Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията.

Висок е рискът главата на семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. От интимност сега е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Занимавайте се с нещо друго. Мъжете и жените могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, ако не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятност.

Източник: blitz.bg