Ето го Георги, който преби учител от бургаско училище (СНИМКА)

48

Появи се снимка на 17-годишния Георги, който разби с юмруци лицето на учител по физкултура в ОУ „Елин Пелин” в ж.к. „Меден рудник”. Бургазлията, който е възпитаник на Строителната гимназия, проявил агресия, след като даскалът му направил забележка да не пуши в двора на школото.

По-рано Педагогическият съвет на Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето” в Бургас взе решение да изключи от училище 17-годишния ученик. От най-тежкото наказание го е спасил жертвата му – унизеният учител, който получи юмручни удари по лицето заради забележка. Възпитателят помолил колегите си от ПГСАГ „Кольо Фичето” да не изгонят Георги, защото се бил извинил за постъпката си.

Снимка: flagman.bg

Така агресивният ученик е с последно предупреждение за изключване. Познати на Георги разказаха, че не за първи път проявявал агресия. 17-годишният бургазлия редовно ходел на фитнес и често се правел на „батка”, особено ако е с приятелката си. Георги много държал на нея и показвал мускули, ако някой засегне гаджето му, или пък него пред нея.

Източник и снимка: Флагман.бг