Днес звездите съветват: Деви, избягвайте да давате пари на заем

24

ОВЕН
Обърнете се към хармонията и ще почувствате непреодолимо желание да се отървете от крайностите, които не носят нищо положително в живота ви. Ден подходящ за излет сред природата, стига да отделите време за релаксация.

ТЕЛЕЦ
Действайте много предпазливо, за да изберете правилния път днес. За ускорение изпълнението на всички проекти днес е достатъчен един реалистичен поглед върху ситуацията. Само така може да разчитате на успешна трудова дейност.

БЛИЗНАЦИ
Намалете малко общото темпо на живота днес, времето е достатъчно дори да се замислите да свършите и някои от най-досадните ежедневни задължения. Близките ви разбират и може да разчитате на помощта им във всяка една област.

РАК
Днес сте с приповдигнато настроение и сте настроени да помагате на другите, а това ще се окаже по-лесно от всякога. Радвате се на малките неща, на дребни подаръци, на приятни посещения, както и на успех в желанието си за интимна обвързаност.

ЛЪВ
Извършете повече безкористни дела. Не се изненадвайте от бързото развитие на кариерата, което сочат звездите. Мислите за промяна в кариерата, може би дори промяна на професионалната заангажираност. Вечерта се съберете с близки или приятели и се отдайте на забавления.

ДЕВА
Избягвайте да давате пари на заем. По-добре пуснете в оборот семейния капитал, за да ви носи печалба. През този ден мъжете от зодията се изявяват като галантни ухажори, а дамите, излъчващи топлина, омайват и най-закоравелите сърца. Вие сте във вихъра си по отношение на чувствата.

ВЕЗНИ
И при вас любовта значително се стабилизира. Наслаждавате се на спокойствие и душевно равновесие. Налага се да контролирате емоциите си, за да не влизате в спорове и конфликти с останалите. Само така денят ви преминава безоблачно и ви носи успокоение.

СКОРПИОН
От това, че днес няма да реализирате свой проект, не мислете, че здравето ви е заплашено. Всъщност сте изпълнени с голямо вътрешно безпокойство и стремеж към промените, за които ви подсказва непогрешимата ви интуитивност. Вслушайте се в нея, няма да сгрешите.

СТРЕЛЕЦ
Решили сте да пътувате днес, тогава внимавайте с новите запознанства и контакти и то предимно на път. Някои от вас се опитват да прекарат приятни часове в спомени за преживяна любов. Оставете миналото и отправете поглед напред към една нова връзка изпълнена с положителни преживявания.

КОЗИРОГ
Днес е много по-лесно решението на материалните въпроси. Обръщайте се директно към хората, които могат да ви бъдат полезни и само така може да постигнете основната си цел. Звездите обещават много възможности за спечелване на добри пари.

ВОДОЛЕЙ
Готови ли сте да стигнете до края на света за любимия човек. В интимната сфера очаквайте позитивна промяна с трайна продължителност. Събирането на приятели у дома ви става ежедневие. Днес най-после идва очакваната помощ от ваши покровители.

РИБИ
Разчитайте на ползотворен ден от професионалната си дейност. Днес подемате поредната си нова инициатива, а и самото ви участие в реализацията й е гаранция за успех. Вечерта се оформя светско парти, на което обсъждате допълнителни ангажименти. Така си осигурявате странични доходи.

Източник: kanal3.bg