Гангстер от Русе натроши чужда кола с брадва, заради лошо отношение към майка му (ВИДЕО)

280

„Аз казах, че ще ме дават по новините, но кой да ме чуе?“, заявява гангстера от Русе, който натроши с брадва лек автомобил „Фолксваген Голф“.

Причината за агресията на русенеца с прякор Снайпера към собственика на колата е лошото отношение към майка му, съобщава „Дунав мост“.

„Втория мъж на майка ми, дава й да пие, а тя е с 5 вида болести, е как да стане ..Убивам го и го излежавам! Ама не излезе мишката, крие се в дупката си! Другият път ще му отсека главата, а не колата…“, заканва се публично Снайпера в мрежата.

От предишни негови негови изявления в социалната мрежа става ясно, че той е планирал вандалската проява и споделя публично намеренията си: „Отивам да убия втория си баща, понеже дава системно алкохол на майка ми! Влизам в затвора и ме боли … за алкохолиците ! Убивам и не прощавам! Утре ме гледайте по новините“.

След скандалния случай разгневеният К. сподели във Фейсбук снимки от полицейското управление, на които се виждат иззетите му вещи, както и написаните от него обяснения във връзка с провинението.

„От 1-во районно много поздрави! Заради майка си влизам в затвора, да си го знаете …майчината любов е най-силна!!! Убиваммммм“, добавя Снайпера.

Инцидентът предизвика широк отзвук, като някои го сравниха с литературен образ от световната класика: „Разколников от романа на Достоевски“.