Поредното нечовешко отношение към животно! Прочетете ужасяващата история на Лора

61

Лора иска да предупреди всички да се пазят от такъв тип измами!

Жена е стана жертва на измама чрез известния сайт за малки обяви „ОЛХ“,

Тя си е купила куче от обява в сайта. Опашката на кученцето била пречупена и миришело ужасно. Едва когато се прибрала разбрала, че нещо не е наред с животното.

Представяме ви цялата история на Лора П. (бер редакторска намеса), пише Dunavmost.bg.

ВНИМАНИЕ!

Искам да ви информирам как ме измамиха и да предупредя всички да се пазят от такъв тип измами!

На 04.06.2017г. Аз и семейството ми си купихме куче от познатия за всички сайт „ОЛХ“.

При разговора с продавача,той ни каза,че кучето е наред с първа ваксина и паспорт. Извика ни на паркинга на Бриколаж в Люлин. Когато попитахме за родителите,единствения отговор беше,че майката е пинчер. Видяхме се, той ни даде кучето и по възможно най-бързия начин се изнесе. Последните му думи бяха: „Ако имате някакви въпроси ми звъннете“.

Прибрахме се в нас и кучето беше сравнително добре. С изключение на това,че опашката му беше пречупена и миришеше ужасно. Вечерта почна с диарията. Хапна малко и го повърна. На следващия ден (05.06.) реших да заведа кучето на ветеринар за да видя дали всичко останало му е наред . Като отидохме се оказа,че кучето е дехидратирано и има някаквиви проблеми със стомаха. От там се започна едно доста скъпо лечение.Почнахме да звъним на продавача,но не вдигаше. На следващия ден телефона му беше изключен. (А и относно опашката – той ми каза,че ще се оправихи,а във ветеринарната клиника,че е счупена и така ще си остане)

Започнахме лечението, и кучето се позакрепи за 2-3 дена. От инжекции минахме на хапчета.

От 09.06 кучето се влоши. Почна да повръща и да не яде. Заведох го веднага на лекар и от там ми казаха,че този вирус продължава и нещата не отиват на добре.

Почнаха да му вливат физиологичен разтвор за да може да не се дехидратира. Но кучето продължаваше да се влошава. Цяла вечер кучето не ядеше нищо и не спеше. На следващия ден Д-р Соколова прецени ,че то хич не е добре и го остави за денонощен престой при нея. Каза ни,че шансът да живее е 50/50. Днес сутринта шансът му намаля на 40/60. Преди малко бях при него,но то беше още по-влошено. Повръща и продължава с диарията. Тъй като то вече няма какво да изкарва,почнаха да се отделят малки частици от червото му,които той изкарваше заедно с кръв. Единственият вариант то да оцелее е да спре с диарията и повръщането до утре. Ако това стане може и да го закрепим,ако не няма шанс.

Ако това не се случи до утре,кучето ще трябва да се приспи,защото не може да продължава да се мъчи така. Пиша това с огромна болка и искам да кажа на всички да внимават,когато взимат животинка. Това е огромен емоционален стрес за нас,болка и мъка за животното,а за финансите да не говоря…. (Колкото и да няма значение това в момента) И само да уточня – кучето ми беше с този вирус,защото е гледано в много лоши условия и е имало контакт с други кучета (болни най-вероятно).

Искам да изкажа голямата си благодарност,към Доктор Соколова и нейния екип,за това,че се бореха и продължават да полагат всички възможни усилия то да се оправи (колкото и малко вероятно да е това) Един невероятен лекар с чувство към животните. Изкарала е 2 безсънни нощи за да влива системи и лекарства на кучето му.