Samsung пусна първите в света дисплеи с Radeon FreeSync 2 технология

25

Samsung даде старта на първите в света монитори с Radeon FreeSync 2 технология. Това са ултраширокият, 49-инчов CHG90 и 27- и 32-инчовият CHG70. С повече от 150 модела дисплеи с FreeSync възможности, подходът на AMD с отворени стандарти към адаптивните честоти на опресняване с помощта на FreeSync определено се превърна в индустриален стандарт за гладък гейминг с ненакъсана картина.

Обявена за първи път на CES 2017, технологията FreeSync 2 представлява важен етап в предоставянето на гладък геймплей за геймърите в цял свят, като осигурява plug-and-play High Dynamic Range (HDR) работа и избягва необходимостта от специални настройки в софтуера или на самия монитор.

С помощта на FreeSync 2 тези монитори съчетават гладък, без забавяния и накъсвания гейминг с ярки, контрастни изображения с отлична дълбочина на черния цвят и поддръжка на богата цветова гама за възпроизвеждане на HDR съдържание с два пъти по-осезаеми яркост и цвят от предлаганите от стандарта sRGB.

Обикновено присъстващ в телевизори и голямоформатни дисплеи, Високият динамичен обхват (HDR) в мониторите CHG90 и CHG70 осигурява реалистична, пълна с детайли и цветове картина, която представя игрите така, както са възнамерявали самите разработчици, което драматично подобрява качеството на изображението и усещането от игрите.

Източник: kaldata.com