Патрулка катастрофира, в преследване на неадекватен шофьор (ВИДЕО)

99

Кадър: NOVA

Полицейски автомобил катастрофира при преследване на криминално проявени шофьор, който отказал да спре на стоп – палка. Това съобщиха от бургаската полиция за „Нова вест“.

Вчера, около 11.40 ч., на бул. „Стефан Стамболов” в Бургас, срещу х-л „Аква”, служители от Пето Районно управление – Бургас направили опит да спрат лек автомобил „Ауди А 4”, със старозагорска регистрация, но въпреки подадения светлинен сигнал и стоп – палка водачът на автомобила не спрял и направи опит да избяга, предизвиквайки ПТП с материални щети с патрулния автомобил.

„Ауди”-то е спряно, като е констатирано, че с него се придвижват : Д.К., 28 годишен / криминално проявен/, П.Б., 32 годишен / осъждан и многократно криминално проявен/, Г.Г., 28 годишен и К.Б., 24 годишен / осъждан и криминално проявен/, и четиримата от Гълъбово, обл. Стара Загора.

В К.Б. са намерени и иззети пакетчета, съдържащи около 6 грама метамфетамин. Четиримата мъже са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.