Китайски милиардер дава $180 млн. на всеки, който би се оженил за дъщеря му

24

Тази странна история започва още през 2012 г. Баща предлага $65 млн. на всеки мъж, който би се оженил за дъщеря му, пише kanal3.bg.

Проблемът е обаче, че по това време Джиджи вече е планирала сватба – с жена на има Сеан Еав. Двете са заедно от 9 г. и са били готови да направят следващата крачка в отношенията си.

Джиджи е лесбийка и няма абсолютно никакво желание да се омъжва. Всъщност тя има сериозна връзка и е напълно щастлива.

Сесил обаче упорито настоява, че Джиджи е необвързана и отказва да приеме истината. 77-годишният имотен магнат превръща семейната драма в международен хит, което вбесява мощно дъщеря му и тя обявява, че ще се венчае за мъж, ако и той го направи.

Известно време след това Джиджи написа писмо до баща си, което се публикува в South China Morning Post.

„Мили татко, явно съм те заблудила да смяташ, че за мен съществуват други опции. Знам, че е трудно за теб да разбереш как е възможно да изпитвам романтично привличане към жени. Май самата аз не мога да го обясня. Просто положението е такова и с приятелката ми се обичаме. Не те карам да сте най-добри приятели, но ще означава много за мен, ако съумееш да не се чувстваш толкова ужасен от нея и я третираш нормално. Гордея се с живота си и не искам да го променя. Има много приятни мъже, но просто не са за мен“, пише тя.

Баща й Сесил Чао обаче отказа изобщо да отговори на силното писмо на дъщеря си.