6 неща, които можете да купите с пари, за да преборите стреса

25

Когато усещате, че животът ви сякаш ви дърпа назад, тогава се налага да сложите прът в колелата и да преустановите всичко. Вземете си почивка!

Ако търсите нещо, което може да ви помогне да се справите със стреса, насладете се на следващите предложения:

1. Освежаващ коктейл
Не подценявайте вълшебната сила на един класически коктейл.

2. Сладко и студено изкушение
Един от най-ефикасните начини да понижите нивото на стреса е като си позволите да извлечете максимум удовлетворение от сладко и студено изкушение. Не се отказвайте от сладоледа!

3. Съвършено ястие
Осмелявали ли сте се да отидете в ресторант и да си поръчате всичко, което душата ви иска, без да има някой край вас, който да ви съди за постъпката ви? Ако не сте, време е да го направите!
След това животът ще е песен. Приятен апетит!

4. Вечер, посветена на класическата музика или друг тип преживяване
Има нещо специфично и неповторимо в класическата музика. Дори тя да не е по вкуса ви, пробвайте да й се насладите. Купете си билет и оставете предразсъдъците зад гърба си.

5. Видео система
Погрижете се за любимите си филми и тв предавания, които обичате да гледате. Купете си огромен телевизор или пък обновете видео системата. При всички положения, новата придобивка ще ви допадне и ще повиши самочувствието за дълъг период от време.

6. Страхотен смартфон
В живота трябва да се ценят малките неща. Затова не се отказвайте от онзи суперскъп смартфон, за който обикновено твърдите пред близки, че никога не бихте си купили. Знаете, че го искате. Купете го!

Източник: profit.bg