5 начина, по които да определите колко сте привлекателни

131

Има хора, които са толкова привлекателни, че е трудно да откъснеш поглед от тях. Външната красота привлича вниманието на голяма част от хората автоматично, пише Дарик.

Вижте 5 начина, по които да определите колко сте привлекателни:

Дължината на ушите и носа

Един от най-значимите фактори някои хора да са по-привлекателни от други са свързани с носа и ушите – с тяхната дължина и симетрия. Около 80% от населението на земята са с по-дълги от нормалното уши и нос. За да са напълно симетрични, върхът на ушите трябва да се свързва с мислена хоризонтална линия с началото на носа ви. Когато те са позиционирани точно върху вашето лице, дори и носът ви да е малко по-дълъг, вие сте много привлекателни.

Разстояние между очите

Разстоянието между очите на човека също може да е мярка за неговата привлекателност. Първо, измерете дължината на окото си, след това измерете разстоянието между двете си очи. Колкото по-малка е разликата между двете ви очи спрямо дължината на окото, толкова по-привлекателни сте вие.

Симетрия

Тестът за симетрията е един от най-показателните за измерване на привлекателността. За да си направите този тест ви трябват две снимки на лицето. След това прикрепете двете снимки една към друга, за да може да се получи огледален ефект. Колкото по-симетрични са двете половини на лицето ви, толкова по-привлекателни сте. Голямата симетрия също е признак за здраве и добри гени.

Дължина на главата

По дължината на главата ви може да разберете колко привлекателни изглеждате в очите на другите. Ако сте високи 180 см, трябва да разделите 180 на 7,5 и получавате 24 см. – това е идеалната дължина а главата ви. Ако сте 160 см, пак делите на 7,5 и получавате 21,33 см. Това е идеалната дължина на главата на човек с този ръст.

Типът нос

Има няколко различни типа носове. Най-красив е райският тип нос. Той е с нормална дължина и лека извивка навътре. Този тип нос изглежда еднакво добре върху лицата на мъжете и на жените.

Но красотата е субективно понятие. Дори вашите очи, глава, нос или уши да не съвпадат с тези мерки, вие пак може да сте красиви.