Подробен месечен хороскоп за юни

40

Овен
За Вас юни ще бъде свързан с общуване, пътуване, както и с делови и романтични срещи. Първата половина на месеца ще се окаже много благоприятна: около Вас ще се случват много събития, а ентусиазмът, заедно с новите Ви и интересни идеи, ще привличат не само делови партньори, но и възлюбени. Ще имате възможност да разширите сферата на професионалната си дейност и бизнес. Освен това е имате възможност да въздействате на големи групи от хора, а благодарение на средствата за масова информация ще станете по-популярни. Изключително активната първа половина на месеца ще се смени с период на лек застой и упадък след 15 юни. С много неща отново ще се справяте просто в движение, но ще възникват прегради и проблеми, които могат д охладят деловия Ви и творческия ентусиазъм. Това също ще е период на отслабване на жизнения тонус, спадове в настроението, конфликти и сблъсък на интереси.

Телец
За Вас този месец ще започне доста активно и емоциите енергията Ви ще идват и ще се сменят в движение, като понякога може и да преминават границите на допустимото. Ще е доста трудно да проявявате самоконтрол, а неуправляемата си енергия често ще изразходвате за излишна суета, „престрелки“ с домашните и опит да контролирате техните действия, което от своя страна може да провокира спорове и нагнетяване на напрежение. Същевременно може да се случат неочаквани срещи с познати от миналото, с роднини , които ще Ви отведат на обиколка по познати и позабравени места. Има вероятност за бурен и стремителен роман, нажежаване на страстите, ревност и завист. През втората половина на месеца страстите малко ще поутихнат, енергийният Ви потенциал ще се стабилизира и ще съумеете доста мъдро и разумно да се отнасяте към всичко, което се случва около Вас. За съжаление не винаги ще успявате да стигнете до разбирателство и единомислие, особено когато става дума за Вашите финансови интереси.

Близнаци
В началото юни ще започне като интересен и динамичен месец, когато ще сте изпълнени със сили и желание за себеизява и ще искате да заявите за себе си и своите очаквания, както и да представите идеите си. За себе си могат да напомнят внезапно появили се делови познати от миналото, които да Ви направят примамливи делови предложения. Това ще Ви даде шанс да използвате деловите си качества, а също и да си дадете сметка за съществуваш у Вас още таланти и възможност да се пробвате в ново поприще. Не са изключени неочаквани пътувания, по време на които да срещнете не само надеждни делови партньори, но и своята втора половинка. Това е показател , че водовъртежът на събитията, в които ще бъдете въвлечени, може напълно да промени живота Ви. През втората половина ма месеца енергията Ви ще понамалее и затова се нуждаете от тайм-аут, за да можете да осмислите всичко, да вземете важни решения и да се ориентирате в своите чувства.

Рак
За Вас този месец няма да е от най-благоприятните, но позитивната енергия на биосферата ще Ви помага да се справите с всички усложнения, а и да поддържате своя организъм. През първата половина на юни може да се окажете затрупани от задачи, при това не само Ваши, а и на роднини и близки, които се нуждаят от помощ. Емоциите Ви ще бъдат нажежени и затова трудно ще понасяте всякакви опити за натиск и контрол, а това ще е причината дори и незначителни забележки да се оказват повод за сериозни разправии. Същевременно ще усещате симпатията и подкрепата на колеги и приятели, така че ще има на кого да се оплачете, за да изпуснете парата. През втората половина на месеца енергетиката и емоционалното Ви състояние ще се стабилизират, а творческото вдъхновение и силната интуиция ще помогнат да действате мъдро и успешно. Търпението и методичното преследване на поставените цели ще Ви донесат много повече успех, отколкото напразно предявяваните претенции…

Лъв
Този месец ще Ви донесе много положителни промени и успехи, особено що се отнася до първата му половина, когато ще имате възможност да се издигате в служебната йерархия и да правите кариера. Това ще стане не само благодарение на професионалните Ви качества, а и на Вашето обаяние. Трансформациите на работното място ще помогнат да заемете по-високо положение, да разширите сферата си на влияние, а и да се заемете с нови и интересни проекти. При всички положения общителността и Вашата откровеност ще помогнат да привлечете вниманието на нужните Ви хора. Към края на месеца позитивната космическа енергия няма да Ви влияе толкова добре и има вероятност да срещнете известни затруднения в това, което Ви е поставено като индивидуална задача, а съвсем в края, някъде през последните 3-4 дни от юни, може даже да се сблъскате със завист, предателство и нелоялна конкуренция. За съжаление не е изключено сами да провокирате подобно поведение у хората, които Ви заобикалят.

Дева
Твърде вероятно е юни да се окаже време, в което да получите финансов еквивалент на усилията, които сте положили и полагате. Въпреки че това е период на въздействие на благоприятни енергии, може да се окажете притиснати от задължения и работа, и да не можете да осъществите своите лични планове и да не можете да действате спокойно. Не е изключено, обаче, да се окажете късметлии във финансово отношение и да получите изгодни поръчки, подаръци и печалби. Задължително е да сте много внимателни, когато поемате ангажименти, защото не са изключени измами, двусмисленост на действията и неизпълнение на обещанията. През втората половина на месеца енергетиката и емоционалното Ви състояние ще се стабилизират и ще може да вземате разумни и обмислени решения. Около 25 юни бъдете умерени в своите разходи, защото финансовото Ви положение може да се окаже под заплаха.

Везни
Очаква Ви пълноценен и наситен със събития живот, особено що се отнася до партньорските връзки. В началото на месеца енергичността ще Ви помогне открито да демонстрирате своите чувства и да заявявате своите права и претенции, а това ще Ви помогне да промените много неща в отношенията си с останалите, а да се освободите от всичко, което пречи за плодотворно сътрудничество. Това е валидно и по отношение на любовта: може да се появи ново увлечение, да се влюбите, а чувствата Ви да се окажат дълготрайни и стабилни. Въпреки това, колкото и много да са ставащите събития, не забравяйте за своята работа и задължения, тъй като е възможно недоволство от онези, които са Ви шефове. Бъдете внимателни и действайте обмислено и целенасочено, защото след 15 юни има вероятност да започне период на неприятности, предизвикани от повишените Ви изисквания, необосновани претенции и неспазване на приетите правила.

Скорпион
Юни за Вас ще бъде период на духовна трансформация, преоценка на ценностите и преразглеждане на възгледи. Освен това през първата половина на месеца може да се появи възможност да увеличите своите доходи, а също и да се захванете с нещо ново и много интересно. Може д се появят влиятелни и богати покровители, които да Ви окажат сериозна финансова подкрепа, а има и вероятност да получите наследство или достъп до обществени средства. Този период може да се окаже доста успешен, а през последната десетдневка на месеца може да стигнете до промяна на партньорите, особено в любовната сфера. Чувствата Ви ще станат по-дълбоки, а Вие – по-отговорни и загрижени за хората около Вас. Не е изключено след 25 юни да се сблъскате с последствията от предишни грешки и лекомислени постъпки.

Стрелец
За Вас започва един доста динамичен и позитивен период, когато ще може да проявите организаторските си способности и да заявите за себе си като отговорен и можещ човек. Възможно е да започнете своя дейност и да организирате нов творчески проект, а също и да получите повече правомощия. През първата половина на юни ще имате доста шансове за успех много хора, които Ви подкрепят, а това може да Ви помогне да заемете своята ниша в социалните връзки. Ако повече защитавате и отстоявате общите интереси, а не само своите, може да получите наистина силна подкрепа. През втората половина на месеца животът Ви ще стане по-спокоен, ненужните неща ще отпаднат и ще се занимавате с рутинна работа, а допуснатите от ръководството грешки могат да поразклатят доверието у Вас.

Козирог
Ще се появи възможност да разрешите старите проблеми и ще можете активно да се занимавате със своята работа и да помагате на хората, които Ви заобикалят. През първата половина на юни може да получите своевременната подкрепа на колеги и приятели, а подходящото стечение на обстоятелствата ще Ви помогне да излизате от затруднителните ситуации с минимални загуби. Може да се появи неочакван шанс да промените обичайния си начин на живот, да промените местоживеенето си или да се избавите от бремето на предишни проблеми. Втората половина на месеца ще бъде по-хармоничен период за Вас, но отношенията с партньорите ще се усложнят. Може да се наложи документално да укрепите своите партньорски или любовни връзки, за да решите възникващите противоречия. Съвсем в края на месеца недоразуменията може да прераснат в активни конфликти.

Водолей
Предстои Ви благоприятен период за здраве, творчество, любов, пътешествия и спортни мероприятия, а също ще можете да проявите и своята индивидуалност. Ще имате възможност да сте в центъра на събитията и да не останете незабелязани. Проявете грижливост и бъдете предпазливи, тъй като във финансово отношение това няма да е най-доходния период. Общуването и срещите може да Ви донесат ярки впечатления, а също и ползи, тъй като ще помогнат да разширите деловите и социалните си връзки. Към края на месеца очаквайте спад на активността и за да поддържате финансовата си стабилност се захванете за работа. Ще се наложи да поемете и допълнителни ангажименти, което ще Ви донесе доста вълнения. Не е изключено да бъдете въвлечени и в неприятни дразги .

Риби
Юни няма да е най-успешният месец за Вас, тъй като ще сте доста уязвими, ангажирани със своите проблеми. Наистина през първата половина на юни активното общуване и пътуванията може да открият пред Вас обещаващи възможности за процъфтяване и в кариерата, и в личния живот. Не игнорирайте ставащите събития, за да не изпуснете успешните възможности, които ще Ви предложи Съдбата. Същевременно може да се появят и неочаквани рисковани предложения, които също ще Ви помогнат да постигнете успех. През втората половина на месеца . През втората половина на месеца може да бъдете затрупани от срещи и потоци от информация, които ще се окажат идеален стимулатор да проявите своята творческа индивидуалност.

Източник: lamqta.com