Звездите днес съветват: Близнаци, вечерта може да се нервирате от съобщение, което няма да ви хареса

71

ОВЕН
Независимо от голямото вътрешно напрежение вашият уравновесен темперамент ще ви дава възможност да доминирате над другите. Ще изпитате досада от някои занимания и неприятни задачи.

ТЕЛЕЦ
Звездите облагодетелстват работата, общественото положение и името ви през днешния ден. Пазете се от скандал по повод любовна връзка. Нежелана намеса на познати, а може и на доброжелателни роднини.

БЛИЗНАЦИ
Тъpcетe дpужбата на xopa с чиcто излъчване. Вечерта може да се нервирате от съобщение, което няма да ви хареса. Ако сте решили да вземете кредит, сега е момента да действате в тази посока.

РАК
При вас е възможен съвместен бизнес с близки кръвни роднини или със съседи. Имиджът ви може да пострада от открити нападки на явните ви противници, помислете за това нямате ли и вие вина. Внимавайте при сделките, не бъдете безкрайно уверени.

ЛЪВ
Работа, свързана с писменост ще ви създаде затруднения по отношение, както на обема така и на срока. Заради изказано мнение по религиозни въпроси може да имате неприятности. Спестете си ги с мълчание.

ДЕВА
Разностранните интереси и промяната в мирогледа може да предизвика други разбирания за интимните отношения, а това може да ви вкара в компрометираща връзка с лице от приятелския ви кръг. Мъже, бъдете по-уверени в себе си и търсете контактите си извън този кръг.

ВЕЗНИ
Днес може да се развие едно предизвикано враждебно отношение към брачния партньор или към неговите родители. Не търсете под вола теле, партньора ви няма никаква вина за служебните ви неуредици.

СКОРПИОН
Избягвайте пътуванията, днес те са неблагоприятни за вас. Не са изключени възможностите за конфликти, утежняване на положението от чужденци, както загуби и опасности при далечни пътувания. Внимавайте с кореспонденцията си, особено със служебната.

СТРЕЛЕЦ
Изострена ще бъде чувствителността ви. Силният стремеж към удоволствията може да доведе до изразходването на големи суми, като не се изключва и децата ви да имат също големи разходи свързани с учебния процес, а за някои с абитуриентсия бал.

КОЗИРОГ
Денят ви ще премине в необичайна заетост с приятели, с групи или организации. Тези взаимоотношения ще повлияят и на живота в дома ви. Финансовите ви възможности са с насоченост към другите, за да се използват за постигане на вашите цели. Възползвайте се от тази възможност, не се колебайте.

ВОДОЛЕЙ
Религиозните и окултни въпроси, към които се стреми вашата душевност, ще станат пречка за научната ви работа. Философията ви по въпроси на вярата може да породи конфликти с близките ви. Активността си ще насочите към постигане на домашна безопасност и то предимно с материална обезпеченост.

РИБИ
Ще имате добри отношения с партньорите си. Възможно е да започнете строителство, за което отдавна мечтаете.

Източник: kanal3.bg