Звездите днес съветват: Лъвове, в бизнеса ще ви върви, а шансът ви ще дойде от новите контакти

37

Овен
С вашата образованост и стриктност, с изтънчения си финес и импулсивност вие можете да влезнете в по-голямата обществена схема на живота. Дълбоката ви любов към миролюбие и хармония ще ви осигури много полезни приятелства през деня и предимно във финансовите сфери. Постарайте се да извлечете полза от предоставения ви шанс.

Телец
Ако правилно подредите доминото днес, откривате нови възможности, добри перспективи за професионално израстване. Мнозина от зодията освен установяването на подходящи контакти, ще ги зарадва и приятна новина свързана с възможност за пътуване зад граница.

Близнаци
За мнозина от зодията днес гневността и раздразнението от дребни огорчения са все пак нещо обикновено и не бива да влияят на настроението ви. Звездите ви дарявят с радост в работата, полезни запознанства, водещи към големи печалби.

Рак
Ако не сте успели да завършите набелязаните задачи за деня, не търсете причината в другите. Звездите облагодетелстват както вашите усилия за духовно израстване, така и желанието ви за пътуване.

Лъв
Ще ви ангажират въпроси за промените в личния живот. Не се противопоставяйте на желания си. В бизнеса ще ви върви, а шансът ви ще дойде от новите контакти. Вечерта не отказвайте на покана за излизане с приятели.

Дева
Децата ви носят удовлетворение, развиват се добре, по-малките в училище, а вече порасналите в университета. С поведението си натрапници ще ви подразнят силно, а това могат да бъдат и вашите близки роднини. Важно е да успеете да управлявате емоциите си през днешния ден.

Везни
Действате повече по инерция, не оставяте разумът да ви ръководи. Изостряне на чувствителността, предпочитание към сантименталния живот. Приключете с някои делови ангажименти, които сте поели пред колегите си.

Скорпион
Липсата на финансови средства разпалват деловата и професионалната ви амбиция. Може да се занимавате със счетоводство на брокерски фирми за недвижими имоти, индустриални предприятия и със селско стопанство.

Стрелец
Ако към присъщата ви енергия се прибави и възбуденото ви състояние, вие можете да извършите доста необмислени постъпки през деня. Ще бъдете склонни към прибързаност и към недооценка на обстановката, а това може и да ви провали предварителните планове за деня.

Козирог
Домът на родителите ви се нуждае от финансова поддръжка. Брачният партньор прави опити за увеличаване на доходите ви чрез допълнителна работа. Поради това се налага да прекарате скучно следобедните часове на деня.

Водолей
Възможно е да започнете строителство, което отдавна сте планирали. Здравето ви е стабилно, но звездите през днешния ден ви носят превъзбуда и вътрешно безпокойство, за някои от зодията и сърдечни недоразумения.

Риби
През деня тръгване на дълъг делови път и успехи, свързани с чужбина. За мнозина от зодията планетите обещават и път до морето. За други успехи за всякакви делови начинания, свързани с болници. Точно днес може да не спечелите желаните пари, но се опитайте да направите нещо за близкото си бъдеще.
Източник: Kanal3