Свидетелка на побоя в Бургас: Момчето я наплю и хвърли по нея празната чаша от кафето си

23

„Четири – пет минути стоях на спирката, той беше сам и седеше на една пейка. Наблюдавах го, тъй като ми направи впечатление, че само навежда главата си надолу. Забелязах нещо ненормално в него за един младеж“, започна разказа си свидетелка на инцидента на спирка в Бургас, при който 26-годишният Живко Кючуков счупи с ритник тазобедрената става на 72-годишната Виолета Караджов, пише 24 часа.

„Дойде една жена, която седна на пейката перпендикулярно на неговата пейкa. Момчето я наплю и хвърли по нея празната чаша от кафето си. Изчезвай, махни се, започна да крещи. Тя се премести – седна на пейката, която е с гръб към него. След като дойде рейса и жената се повдигна, за да се качи на него, момчето се приближи към нея и й ритна такъв шут, че тя се прегъна на две на пода.“ Това разказа свидетелка на инцидента в сутрешния блок на Нова тв. От мерки за сигурност жената не показа лицето си.

„Това се е случило на 9 май около 15,30 ч, а от 10 май вече имаме досъдебно производство. Пето РПУ извършва разследването, каза говорителят на Апелативна прокуратура Бургас.