Звездите днес вещаят: Една от зодиите я очаква приятна изненада в интимната сфера

64

ОВЕН

Пътуванията, особено по-дългите, трябва да се отложат за сега. Не се изненадвайте от това, че роднините ви са несправедливи към вас. Един професионален съвет може да се окаже особено полезен за вашите проекти и то не само в днешния ден.

ТЕЛЕЦ

Проявете максимална честност в бизнеса си. Притежавате големи възможности за съсредоточаване дори и в най-скучната дейност. Една официална среща прави работата ви доста приятна. Романтичната ви връзка днес ще бъде емоционално наситена.

БЛИЗНАЦИ

Обстоятелствата могат да крият някаква непредвидимост, за която вие все още и не подозирате. Избягвайте премерването на силите, както и влиянието отвън. Постарайте се да обърнете повече внимание на родителите си.

РАК

Всички неща, за които до сега сте получавали предупреждение, най-вероятно ще се реализират. Това важи както за доброто, така и за лошото. Не приемайте финансови съвети от приятели. Тези от вас, които търсят работа ще имат многообещаващи срещи с работодатели.

ЛЪВ

Успявате да маневрирате леко дори и в тежка и заплетена ситуация, в която може да изпаднете. Репутацията ви в бизнеса заслужава тържественото ви посрещане. Някои от вас могат да помислят за смяна на работа, само ако наистина ви предложат нещо интересно.

ДЕВА

Кратките пътувания ви предоставят възможността да се завържат нови романтични преживявания, без негативни последствия. Денят е благоприятен за разрешаване на семейните проблеми.

ВЕЗНИ

Може днес служебните ви контакти да не бележат успехи. За това намеса имат и колегите ви, които са раздразнителни и критични. Не позволявайте целите ви да зависят от лошото настроение на шефа ви. В любовният си живот се ръководете от дискретността.

СКОРПИОН

Настройте се за работа, която ви очаква през втората половина на деня. Може да се наложи да помогнете на много близък човек. Имате възможност да научите нещо ново за себе си и да сключите сериозна сделка за в бъдеще във ваша полза. В интимната сфера ви очаква приятна изненада.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде посветен на служебните дела и ще изисква доста работа от вас самите. Сега сте в период на промяна, но и време, в което способността ви за преценка се губи. Бъдете готови за поемане на нови служебни задължения, а може и на такива у дома.

КОЗИРОГ

Новите идеи в работата ви все още се подкрепят. Вземете мерки да предложите промени на ръководството, на шефа си, дори ако се наложи да прескочите обичайния ред и канали. Предстоят ви дребни вълнения, отнасяйте се към околните с повече разбиране.

ВОДОЛЕЙ

Не приемайте никакви предложения през този ден. Избликът на енергия в сутрешните часове на деня ще угасне рано. Семейството ще ви окаже голяма помощ при разрешаването на служебен проблем. Но внимавайте, днес не се забърквайте в романтични истории

РИБИ

Започването на бизнес далеч от дома, може да е много плодотворен и изненадващо с голяма продължителност. Може да се надявате на подкрепата на преуспял човек, който може да ви помогне. Ден подходящ за разрешаване на сериозни ваши проблеми, независимо дали са лични или професионални.

Източник: kanal3.bg