Седмичен хороскоп за 7-12 май

92

Овен
Събитията за вас през идната седмица могат да се случат по два начина. Към онези, които в миналото са инвестирали в себе си, съдбата ще бъде особено благосклонна – възможно е да получите награда за труда си и дори финансов стимул. За онези от вас, които се чувстват неоценени, се случва втория сценарий – няма как да получите признание от другите, ако самите вие не се цените и не си вярвате.
Телец
Препоръчително е да не правите импулсивни покупки и да не харчите пари за глупости. Това не означава да се превръщате в скъперници, а само да обмисляте малко повече разходите си и да преценявате кои от тях са наложителни. Колкото по-практично разсъждавате през тази седмица, толкова по-добре. Ако сте се посветили на някакви творчески занимания, отдайте им се изцяло, защото музите ще ви споходят.
Близнаци
Астрологичните влияния ще ви помогнат да се почувствате по-уверени в себе си. За да сте в синхрон с тях, трябва да си помогнете малко и сами. Начинът да го направите е да живеете тук и сега, да не позволявате на миналите преживявания да ви дърпат назад. Възможно е да сте настроени по-носталгично, но това е нормално. Вашата задача е да съхраните стабилно настоящето си.
Рак
През идните дни препоръката към вас е да си почивате повече и да обърнете внимание на някои недовършени дела – както в работата, така и вкъщи. Като цяло периодът ще бъде спокоен за вас, освен ако не сте направили някакви пропуски и сега да се налагат корекции. Обърнете специално внимание на финансовите въпроси – плащайте данъците и сметките си, връщайте пари, ако дължите на някого.
Лъв
През идните дни ще успеете да се насладите на резултатите от положената в миналото работа и да стабилизирате постигнатото – не само що се отнася до служебните дела, но и до всяка област, към която е насочено вниманието ви. През тази седмица вашата старателност и умението ви да се вглеждате в детайлоте ще ви бъдат особено полезни, защото благодарение на тях ще успеете да предотвратите някои грешки.
Дева
Тазе седмица може да се окаже доста ползотворна за вас в професионално отношение, стига да не оставяте днешната работа за утре и да довършвате започнатото. Колкото по-концентрирани сте върху определени задачи, толкова по-голям шанс има да извлечете максималното. Възможно е материалното ви положение да се подобри и някои парични проблеми да намерят разрешение.
Везни
Ще се открие възможност да се отървете от неща, които вече не ви служат, и то по един сравнително лек и ненатоварващ начин. Това биха могли да бъдат вещи, отношения с хора, ангажименти, даже и напразни надежди, които сте подхранвали дълго време. Дори събитията да се развиват по-бавно, отколкото очаквате, проявете търпение – няма да срещнете силна съпротива, дори може да получите подкрепа.
Скорпион
Ще имате чудесна възможност да анализирате отношенията си с човек, на когото държите, и да достигнете до някои изводи, които досега са ви убягвали. За разлика от предишни периоди, когато сте преценявали нещата субективно и сте реагирали емоционално, сега ще бъдете по-обективни и здраво стъпили на земята. Вероятно ще успеете да внесете повече светлина в отношенията си.
Стрелец
Освен ако не сте били твърде мързеливи или не сте отлагали прекалено дълго изпълнението на някои задачи, през следващите дни всичко в работата ще тече спокойно и без кой знае какви трудности. Периодът ще премине под знака на стабилизацията, довършване на започнатото и подобрение на вече постигнатото. Не е нужно да бързате и да пришпорвате себе си, или пък да притискате хората около вас.
Козирог
Ще успеете да обърнете повече внимание на себе си и на близките си хора, работата и амбициите ще останат на заден план. Ако обаче сте работохолици или точно сега имате много задачи, едва ли лесно ще се откажете от ангажиментите си. И все пак имайте предвид, че във ваш интерес е да забавите малко темпото, ако не искате здравето ви да пострада – предупреждава в хороскопа си Алена.
Водолей
Препоръката към вас е да се концентрирате върху текущите задачи – както в работата, така и що се отнася до личните и семейните финанси. Разсъждавайте прагматично, бъдете организирани и проявете максималното старание в това, което правите – така ще бъдете доста по-продуктивни. Не забравяйте, че каквото и да искате да постигнете, ще трябва да положите труд.
Риби
През дадения период ще имате по-голяма потребност от спокойствие и уют. Ще търсите подкрепа от любимите си хора и ще прекарвате повече време с тях. Като че ли най-приятните събития през следващите дни ще бъдат свързани с дома и семейството – може да посетите роднини, да си прекарате приятно в компанията им или да направите някакви подобрения вкъщи.