Хороскоп

Звездите съветват Везните от силния пол: Бъдете внимателни с жените, за да си нямате неприятности

ОВЕН

Появява се възможност за доходи, произтичащи от преместване, не промяна на работата, а от допълнително свършени неща, за мнозина от знака и от литература или от търговия на интелектуален труд. Трудно понасяте подчиненото си положение в професионалната йерархия. Вероятно ще установите нови делови връзки в следобедните часове.

ТЕЛЕЦ

Днес може да очаквате добри възможности за печалби. Финансовото си състояние ще увеличите вследствие на успешни сделки. Заловете се сериозно за учението си, сега е моментът да положите усилия, за да успеете по-късно. Днес може да се говори за началото на позитивни промени в дома ви, не е задължително да се свързват с материални придобивки.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията ви с учреждения и инстанции са били успешни за вас в последните работни дни. Но днес в делови план условията не са подходящи за нови инициативи. Вероятно ще получите подкрепа и от роднини. С много усилия ще успеете да реализирате пътуване по море. Денят е подходящ за сделки в чужбина. Може да бъде разговор по телефона, факс или имейл.

РАК

 Звездите днес улесняват вашите действия с недвижимо имущество. Очаквайте добър финансов успех и увеличаване на вашето благосъстоянието. Честолюбивите ви планове и стремежи се осъществяват най-вече с помощта на приятелска подкрепа. Неприятности от интимен характер тормозят мнозина от зодията, но това не бива да пречи на реализацията ви през деня.

ЛЪВ

Трудностите за деня ще бъдат свързани с разрешаване на делови въпроси. Непредвидени семейни разходи могат да развалят настроението ви. Ще получите финансова подкрепа от партньора си. За всички от зодията ден подходящ за печелене на пари и постигане на професионален успех.

 ДЕВА

Днес вашата проницателност и интуиция се изострят. Може да почувствате желание да приключите с някакви стари условия, които ограничават вашите действия. Възможно е бизнес-пътуване. Денят може да е един от най-продуктивните в работата ви. За други бързо разрешаване на някои домашни проблеми, които са отлагали до момента.

ВЕЗНИ

Днес жените ще играят важна роля в деловите ви отношения. Мъже, бъдете любезни и внимателни с тях, за да си нямате допълнителни неприятности. Внимавайте с емоционални реакции – без да искате ненужно разкривате отношението си към околните, което няма да ви е от полза. Не се изключват финансови неприятности в семейството.

СКОРПИОН

От доброто здраве на покровител ще зависи реализацията на плановете ви през следващите работни дни. В случая се има предвид материалната страна на вашата изява, и разбира се, всичко това в професионален план.

СТРЕЛЕЦ

Макар на този ден пътуването да не е препоръчително, то чрез пътуване ще се яви възможност да сключите успешни договори. Очертават се известни професионални трудности, но те едва ли ще помрачат деня ви. Внимавайте, силният стремеж към удоволствия води до разходването на големи суми, което за момента не е във ваша полза.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден за обществена работа или дейности, свързани с нежната половина на човечеството. При мнозина от зодията ще възникнат доста разногласия с околните. Отложете вземането на важни решения за друг ден. Не е ли време да помислите за утрешния ден.

ВОДОЛЕЙ

Добре е да овладеете раздразнителността си и да ръководите своите чувства през деня. Не се опитвайте да канонизирате нещата – това ще затрудни концентрирането ви. Не се доверявайте на никого – днес могат да ви измамят. Възможно е да подновите стара интимна връзка. За вас безработни, денят носи известен шанс да намерите най-после желаната от вас работа.

РИБИ

Акo трябва днес да предприемате някакви дeйcтвия по отношение на финансите, тo ги нacoчете тaм, къдeтo имa пpoмeни. Taкa ще гарантирате и уcпexа си. Промените в обществения живот се отразяват и на вашето финансово състояние. Мнозина от знака няма да успеят да осъществят замисленото за деня, поради многото непланирани срещи.

Източник: kanal3.bg

 

 

 

 

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 4 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 10 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 10 месеца