Млада майка на две деца има нужда от помощ, за да се пребори с рака

212

Нели Капланова е млада майка от Костандово, Пазарджишко, която в края на 2015 г. забелязва бучка в гърдата си. Тогава тя е бременна в 5-ти месец, а лекарят смятал, че с кърменето ракът ще се разсее. За съжаление това не се случва и 4 месеца след раждането ѝ (на втората дъщеря) е направена биопсия, която съобщава за рак в гърдата. Веднага преминава през 6 курса на терапия у нас, резултатът от които е не просто нулев, а дори отрицателен, – размерът на бучката се увеличава, появява се нова бучка и разсейки по кожата.
Неуспешното лечение в страната ни кара 33-годишната жена да се обърне към турска клиника. В Турция тя претърпява операция, извършва ѝ се и модифицирана радикална мастектомия, съобщи vip-velingrad.com. Сега са ѝ назначени 4 курса на химиотерапия, 2 от които вече са проведени. Назначена ѝ е и лъчетерапия, а след нея – и хормонална терапия. До момента лечението възлиза на 30 000 лв. Лъчетерапията и хормоналната терапия струват 11 500 евро. Семейството й успява да си покрива ежедневните битови разходи, но ресурсът му за лечението на Нели вече се е изчерпал. Затова се търси помощ и от сънародниците. Единственото желание на Нели и семейството й е да успеят да съберат парите за лъчетерапията до месец юни, когато ще започне непосредствено след 2-я курс химиотерапия.
Нека помогнем на Нели да премине жизненоважното лечение, за да може да се грижи за своите две дъщери, които да се радват на своята майка още дълги години: Дарителска банкова сметка в Райфайзенбанк: IBAN: BG44RZBB91551008078861 (лв.)
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Нели Сашкова Капланова
Повече информация за Нели може да се получи от самата нея – 0879050803.