Звездите вещаят: Днес ще бъде благоприятен ден за 2 от зодиите и труден за други 2

66

ОВЕН
Недоверие към другите, което ви довежда до грешки в преценките. Пълно и съзнателно реализиране на себе си посредством паметта за всички придобити опити в миналото.

ТЕЛЕЦ
Постарайте се през днешния ден вашата активност да бъде съчетана с повече предвидливост, дори предпазливост. Успешен ден за сериозни преговори и за взимане на важни решения с продължително и позитивно действие.

БЛИЗНАЦИ

Старайте се да виждате реално обективните трудности не само в днешния ден. Ако имате контакти с чужденци, независимо дали са директни или чрез кореспонденция, сдържайте емоционалността си, а също така внимавайте при подписването на документи и най-вече при контакти с нежния пол!

РАК
Не се оплаквайте, работата ви върви, но вие се тревожите безпричинно. По-добре свършете всички срочни задачи, а ако планирате нещо по-значително и в перспектива, потърсете съвета на по-възрастен и опитен колега или приятел.

ЛЪВ

Най-големият ви капитал в днешния ден е отличната ви физическа форма. Но ето защо, точно затова не залагайте само на оптимизма и не провеждайте срещите си хазартно. Не бъдете разточителни, пазете се и от предпоставки за конфликти.

ДЕВА
Възможно е през деня да имате доста разногласия с партньори или със съдружниците си. Но бъдете особено внимателни с правните проблеми, ако са на дневен ред, особено ако става въпрос за чужди граждани.

ВЕЗНИ
Прекалено сте възприемчиви към чувствата на заобикалящите ви хора, нуждаете се от разбиране и подкрепа. Денят е благоприятен за подписването на контракти, но запомнете, само на тези, подготвени предварително.

СКОРПИОН
През деня са възможни финансови проблеми, също така не е подходящ и за сключването на бартерни сделки, нито за разрешаването на имуществени проблеми. Но всичко, което може да уредите с компетентни и доброжелателни личности, ще протече успешно.

СТРЕЛЕЦ
Може би сте в период, в който радикално ще промените някоя страна от живота си. За това разчитайте на интуитивността си и на знанията си. Днес сте в добра физическа форма, а що се отнася до вашата емоционалност, то тя е изцяло заангажирана с партньора ви.

КОЗИРОГ
Изглежда прекалено много гоните печалбата, а и от липса на време страдат семейните ви отношения. Вече усещате, че трябва да намалите темпото, това се отнася особено за жените. Внимавайте при шофиране, по-добре ползвайте градския транспорт.

ВОДОЛЕЙ
Помислете, дали новите ви начинания са реални и тогава ги обявете и предприемете действия. Пазете се от нездравото любопитство около вас, не давайте повод да ви клюкарстват. Много от мъжете ще имат възможността да изживеят приятни моменти в интимната сфера.

РИБИ
Красноречието ви в изявата, артистичността и любезността ви днес са в съчетание и с добрата ви физическа форма. Използвайте момента за достигането на повече върхове, но не забравяйте и областта на интимните отношения. Една среща ще ви изненада приятно.

Източник: kanal3.bg