Жени, не правете тези неща, ако искате щастлива връзка

43

Всяка жена иска да бъде в щастлива връзка. Но много често жените взимат ролята на мъжа в брака и някои дори жертват щастието си в името на любовта. Затова направихме кратък списък с нещата, които една жена никога не трябва да прави за мъжа, който обича.

Да се опитва да реши всичките му проблеми
Дори и мъжът до вас да има финансови проблеми или трудности в работата, никога не трябва да го „спасявате“ от проблемите му сама. Като го правите, накрая ще се озовете с мъж, който е нерешителен, безпомощен и страхуващ се от това да поеме отговoрност за бъдещето си. Винаги помнте, че сте жена, не товарен кон, който да носи всичко на гърба си.

Да му подарява скъпи подаръци постоянно
Хубаво е да си подарявате подаръци равни по стойност. Подаряването на скъпи подаръци на любимия, особено когато той не може да си позволи да върне услугата, може да го накара да се почувства неудобно и зле. Освен това, ако се занимавате с безскрупулен мъж, той може да използва любовта ви, за да си вземе всичко, което си поиска.

Да е рамо, на което да поплаче
За разлика от жените, мъжете не се влюбват в момичета, които ги утешават. Помнете, че само защото сте насреща емоционално и духовно, това не означава, че връзката ви е задълбочена и пълноценна. Мъдрата жена подкрепя съпруга си и го вдъхновява. А това е тайната на щастливата връзка.

Да казва „Видя ли какво ти казах?!“
Дори и да сте 100% прави, няма нищо по-провокативно от фразата „Видя ли какво ти казах?“. Като казвате това, показвате, че сте по-умна от мъжа ви, а това е нетактично. Всеки мъж иска да се чувства важен и значим. Да доминирате над него няма да ви помогне да създадете хармонична връзка.

Да се откаже от личния си живот и кариерата
Само защото жената е намерила любовта на живота си, не означава, че трябва да се отказва от приятелите и кариерата си. За нещастие, ако жертвате личните си удоволствия, за да се грижите за семейството, един ден вашият любим може и да загуби интерес от връзката. Колкото по-разнообразен е животът ви извън семейството, толкова повече партньорът ви ще ви цени. Но винаги помнете: Крайностите са опасни.

Да променя външния си вид
Напълно нормално е жената да иска да изглежда добре за любимия мъж. Но ако мъжът ви ви притиска да се промените драстично, то не се нуждаете от него.
В същото време, ако той ви предложи нещо, с което бихте се съгласили, не бъдете ината. Няма да навреди на връзката ви, дори би заздравила емоционалната ви връзка.

Източник: fakti.bg