Днес е началото на изключително труден период в живота на една от зодиите

48

ОВЕН

Проекти за пътуване, увлеченост към чужди земи, малко приятели и несигурност при осъществяването на плановете. Неспокоен и изпълнен с нови желания ден. Не пропускайте и шансовете, които ви се предлагат.

ТЕЛЕЦ

В главата ви се навъртат доста грандиозни планове, при това сте и доста напористи и раздразнителни. Внимавайте с финансовите си проблеми, а също така не обръщайте внимание на забележките на останалите. Повишено внимание както към приемането на лекарства, така и към алкохола.

БЛИЗНАЦИ

Мислите ви през деня ще бъдат заети с очакваната добра печалба от сделка, която подготвяте отдавна. Нещата ще се развиват в исканата от вас посока, но имайте търпение и най-вече, предпазвайки се от грубото реагиране.

РАК

Ден, подходящ за нови контакти, за срещи и познанства. Направете визита на близките си, които не сте виждали отдавна. Но не забравяйте да свършите и бизнес плановете си за деня. Ако сте недоволни от нещо, това се дължи на вътрешното ви напрежение, а не от обективната реалност, нещата ви вървят успешно за деня.

ЛЪВ

Благоприятен ден за финансови въпроси, за уточняване на неща, които не са ви докладвани. Това, че се интересувате от най-новите постижения в професионален аспект, след време ще се окаже много печелившо начинание.

ДЕВА

Всичко, свързано с изява, бизнес и сделки може да протече успешно през деня. Съществува вероятност обаче, да не овладеете емоциите си. Затова бъдете внимателни при контактите си, и особено с близки на сърцето ви хора.

ВЕЗНИ

Твърде възможно е да има някакви задръжки на вашите планове. Възможни са и някакви колебания и то предимно във финансовите ви постъпления. Днес можете да разчитате на приятелите си които ви обичат, както и на творческото си озарение.

СКОРПИОН

Започвате доста труден период, през който ще се наложи да напредвате благодарение не само на волята си, но и на разума. Ще ви помагат приятелите, хората които ви обичат и държат на вас, както и вродената ви интуиция.

СТРЕЛЕЦ

Завършвате месеца с прекалено много работа, което може да ви направи доста нетърпеливи, а също така и избухливи. Не забравяйте, че другите не са виновни за тази ви ситуация и няма защо да ги отблъсквате. Отидете на кино, може и да се разсеете.

КОЗИРОГ

За родените през месец декември това ще бъде един много делови и по всяка вероятност успешен ден. А родените през месец януари желателно е да се отпуснат и да потърсят зареждането с енергия от любима книга, а най-добре от любим човек.

ВОДОЛЕЙ

Доста хаотично сте подредили плановете и приоритетите си за днес, можете лесно да попаднете под чуждо влияние. Пазете се от травми, като също така не прекалявайте както с алкохола, така и с кафето.

РИБИ

Настроението ви през днешния ден е отлично, имате вяра в своите възможности и надежда за успех. Ще пожънете успех и в любовните си отношения, но най-добре ще се почувствате, ако осъществите и кратко пътуване.

Източник: kanal3.bg