Звездите предупреждават една от зодиите: Днес емоциите ще пречат на ума ви

44

ОВЕН

Съществува вероятност да се провалите от прибързаност и нервност. Не подписвайте договори, не е изключено да разберете, че сте сгрешили. Възможно е да не се осъществят плануваните срещи за деня, но за това няма да сте вие причината.

ТЕЛЕЦ

Силнo пpeдпpиeмчив дуx, нo в извecтнa cтeпeн и нeпocтoянeн xapaктep. Bъв вcички cвoи дeлoви нaчинaния виe дaвaтe пpeдпoчитaниe нa oнeзи, кoитo имaт oтнoшeниe към шиpoкaтa публикa и ca зa блaгoтo нa oбщecтвoтo. Сдeлките щe имaт пpoмeнлив уcпex, но с добри печалби.

БЛИЗНАЦИ

Фаворизиране на сантименталния живот и оживяване на чувствителността. По отношение на финансовите възможности успех в игрите, както и в спекулациите вероятно. Това не бива да ви насърчава към хазарта, та било то само в любовта.

РАК

Склонност към пътeшecтвaнe ще ви кара да търсите възможност за пътувaнe пo coбcтвeнo жeлaниe, cлужeбнo или поради други причини. Ще пpeдпoчитaтe дa cтe в движeниe, oткoлкoтo в застой.

ЛЪВ

Характерни за деня ще бъдат енергичните емоционални изразявания, като честно декларирате вашите чувства и отношението към другите. Прилив на енергия и физическа сила, бихте могли да спортувате, да предприемете лечебна физкултура и други от този род, за което денят е благоприятен.

ДЕВА

Ден подходящ да преведете дома си в порядък, както и съпружеските си и семейни взаимоотношения. Не пропускайте да бъдете по-мили в отношението си към интимния си партньор. От много работа вкъщи, може да забравите, че днес е ден на семеен празник.

ВЕЗНИ

Реализация и професионална изява. Може да се заловите за самостоятелни проекти, като ще проявите предприемчивост. Успех за хората в следните области: строителство, енергетика, химическа промишленост и недвижими имущества.

СКОРПИОН

Успехи при нови делови връзки, рекламни цели и делови пътувания. С отлично въображение и изключителна точност и практичност в мислите, вие може да разчитате на една благоприятна възможност за работа предоставена ви от деня.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви ден на нестабилност. Не бъдете инати, не се карайте с колеги и роднини, бъдете сдържани и разсъдливи. Ден подходящ за забавления и партньорства, ако съчетаете и двете, ще спечелите най-много.

КОЗИРОГ

Ще бъдете с изострена чувствителност, като това не ви дава основание да разточителствате с парите си, да харчите за ненужни в момента вещи или за удоволствия. Внимавайте с употребата на спиртните напитки.

ВОДОЛЕЙ

Емоционалните ви проблеми могат да се окажат като пречка на умствената ви съсредоточеност. Това може да доведе до неправилни решения свързани с делови и финансови въпроси. Неочаквани посещения или разговори могат да внесат домашен безпорядък.

РИБИ

Много лесно може да се осъществи идеала, чувствителност към чара на своя партньор, но трябва да го завоювате, чрез щедрост и кураж, чрез лоялност и искреност. Освен чувството за отговорност, будната съвест и желанието да се реализират дадени цели, са необходими също големи усилия за постигането им.

Източник: kanal3.bg