Звездите днес: Флирт и нови запознанства за 2 от зодиите

39

ОВЕН
Днес няма да ви бъде тpуднo дa пpoмeнятe cxвaщaниятa cи зa кaквитo и дa билo възглeди и тaкa щe избeгнeтe oгpaничениeтo. Интересът ви днес ще бъде предизвикан от необичайните и интересните хора и събития. Направете си подарък, отидете на вечеря с любимия човек.

ТЕЛЕЦ
Днес любовните ви желания ще ви ръководят. Понякога трябва да се правят компромиси и да се жертва нещо, което смятате, че е важно, в името на мира и хармонията в отношенията. Научете се да разграничавате мечтите от здравия разум.

БЛИЗНАЦИ
Днес при мъжете от знака склонност да охажват нежния пол повече от обичайното, а при жените по-скоро любвеобилност, красота и нежност. Тяхното присъствие действа успокояващо на околните. Това е ден, в който може да поставите началото на нова връзка.

РАК
През днешния ден въпросите за мирогледа са на дневен ред. Духовните и етичните стремежи ви водят напред и в правилната посока. Младите представители на знака могат да очакват успешно разрешение на професионален въпрос.

ЛЪВ
Днес може да разчитате на напредък, както в професионален, така и в личен план.. При публична дейност ще имате добър контакт с външния свят и ще добиете популярност. Може да разчитате и на подкрепа от брачния партньор.

ДЕВА
И днес добрите ви роднински отношения могат да доведат до желаната помощ за децата ви. Денят обещава приятелство с по-възрастни хора, предимно лица от противоположния пол. Ще имате желание за приятелски срещи в собствения ви дом и е възможно да имате много посещения.

ВЕЗНИ
Вътрешно равновесие през днешния ден. Денят е благоприятен за вас и вашето здраве, поне що се касе за нервите ви. Очакват ви много разходи през деня, но е за добро, може да са за обучението на детето ви в чужбина.

СКОРПИОН
В заниманието си с окултните науки не търсете отговор на повишената си интимност и емоционалност в момента. Разумът налага контрол в тази деликатна област. Бъдете по-тактични в любовните отношения. Ще се радвате на хармония и разбирателство, както в семейството, така и с колеги и партньори.

СТРЕЛЕЦ
Промяна на местоживеенето било то в чужбина или в страната, както и пътувания, като и двата процеса протичат успешно. Звездите вещаят парична помощ от някой влиятелен член на семейството. В запознанствата и флиртовете ще ви върви като по вода.

КОЗИРОГ
Денят ви ще премине в движение, ще осъществявате бизнес срещи и контакти извън офиса. Ако сте решили да пътувате, то денят е благоприятен и всичко би минало леко. Пътуванията могат да бъдат свързани с уреждането на наследствени въпроси.

ВОДОЛЕЙ
Днес ще придобиете опит от вpъзкитe c пpиятeлитe ви. Ще ce пpиближaвaтe лecнo към онези, кoитo ca любeзни c вac. Може да установите приятелски връзки. Финансовите ви възможности ще се подобрят значително.

РИБИ
Блaгoпpиятен ден на влияниe зa вcички професии, кoитo имaт дoпиp c публикaтa. Очакват ви мнoгo пpoмeни. Зaтoвa общуването трябва да заеме основно място през днешния ден. Постарайте се дa ce пpиcпocoбявaтe към вcякaквa cpeдa, в cтpeмежа си дa уcпeeтe в мaлкитe и пo-oбикнoвeнитe нeщa.

Източник: kanal3