Maserati се взриви след удар в стълб с висока скорост (видео 18+)

64

Трафик камера в Москва запечата зловеща катастрофа с Maserati в Москва. Расовият италиански автомобил губи управление на мокрото шосе, удря се с висока скорост в уличен стълб и избухва в пламъци, съобщава Ren.tv., цитирана от offnews. Самият удар е толкова силен, че преди да избухне автомобилът, парчета от него се разпръскват навсякъде със скоростта на шрапнели.

В зловещата катастрофа, станала на един от крайбрежните булеварди на руската столица, е загинал 26-годишният водач на суперавтомобила. Загиналият по информация на руските медии, е син на един от крупните московски бизнесмени.

По информация на руските власти, причината за зловещия инцидент е загубата на управеление върху мощното Maserati на мократа настилка. Очевидци на жестоката катастрофа веднага са извикали бърза помощ и полиция, които са се отзовали на мястото на инцидента мигновено. За съжаление, не успели да спасят младежа.

Ето и видеото от инцидента, предупреждаваме ви, че кадрите не са подходящи за малолетни и чувствителни на тежки сцени хора: