Трудни моменти и неприятни случки за 2 от зодиите днес, приятна изненада за други 2

44

ОВЕН
Психическа стабилност и физическо здраве отбелязва този ден. Вероятно се радвате на симпатиите на противоположния пол. Ако имате делова работа, свързана с документи, разгледайте ситуацията от всички страни, изисквайте яснота в позициите.

ТЕЛЕЦ
Вашата повишена емоционалност и импулсивност може да доведе до неприятни случки. Внимавайте с деловите си контакти, а особено ако партньорите ви са чужденци. Не бъдете лекомислени в интимните си връзки. Пазете се от скандал заради любовна връзка.

БЛИЗНАЦИ
Добрата ви физическа форма ви подвежда да сте настроени борбено. Не прибързвайте с крайните решения, защото може да се наложи отново да се върнете към проблемите си. Ако сте в движение значително по-лесно ще влизaтe във вpъзкa c oбщecтвoтo, щe възпpиeмaтe живoтa.

РАК
Вашето обаяние действа много привличащо, много хора ви даряват със симпатиите си. Концентрирайте се и се постарайте да разберете нещата в дълбочина, не действайте авантюристично. Бъдете внимателни с храната и пиенето, за пушенето да не говорим, не прекалявайте в нищо.

ЛЪВ
Ако всичко е вървяло така както сте го желали, то вие ще бъдете емоционално удовлетворени. Бъдете по-отстъпчиви, не се заинатявайте, иначе рискувате да провокирате здравословни проблеми. Обикновено сте чувствителни, притежавате твърде будно въображение и действате интуитивно.

ДЕВА
Залагайте на своята дипломатичност и хладен разум. Добре е, важните и скъпоструващи сделки, да направите без да съобщавате предварително за тях. Внимавайте с финансовите си възможности, не са изключени промени във финансов план.

ВЕЗНИ
Възможно е да имате спад в настроението. Не гледайте на живота през черни очила, бъдете по-търпеливи. Старайте се да предвиждате поне отчасти събитията в по-добра светлина.

СКОРПИОН
Вероятно сте били достатъчно предвидливи и сте готови за трудните моменти в днешния ден. Възможно е да сте разочаровани от очакваните финанси, но това няма да се отрази съществено на плановете ви. Блaгoпpиятен ден на влияниe зa вcички професии, кoитo имaт дoпиp c публикaтa.

СТРЕЛЕЦ
Доста сте самоуверени, а това може да ви подведе през деня. Обмисляйте изказванията си, иначе съществува опасност да завържете във възел всичките си проблеми. Не бъдете груби и капризни през деня. Може и другите да имат право.

КОЗИРОГ
Обхванати сте от голямо физическо и умствено напрежение, но стремежът ви към успех е безспорен. Не позволявайте умората да се излее като разочарование към близките ви. Не е много благоразумно сега да бъдете груби и студени, после ще съжалявате.

ВОДОЛЕЙ
Ден, в който може успешно да подпишете някакъв договор, а също така и да получите някаква приятна изненада. Това ще ви изпълни с нежност и надежда и през този ден вашата общителност ще бъде доста повишена. Отношенията с жени ще играят важна, определяща роля през деня.

РИБИ
Внимавайте с изказванията си, бъдете по-концентрирани, защото могат да ви оплетат с лъжлива информация и от това да попаднете в затруднено професионално положение. Ако се предоверите, може да се възползват от вас. Разчитайте на доброто си здраве и на бодрия си дух.

Източник: kanal3.bg