Звездите съветват: Опасен ден за две от зодиите, благоприятен за други две

21

ОВЕН

Днес имате способността да превръщате нервната възбуда в красноречие, експресивност и в успешни действия. Вероятно ще имате достатъчно красноречие да бъдете убедителен събеседник и да получите плодотворен обмен на идеи. Концентрирайте се над най-същественото. Не пилейте енергия в различни посоки.

ТЕЛЕЦ

В много отношения живота ви ще се промени към по-добро. Днес ще имате успешни делови срещи, преговори, нови запознанства и то не само в браншовата ви среда. Може да помислите и за полезно пътуване с любимия човек.

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте в отношенията с началниците – възможни са трудности и дори неприятности днес. Пазете се от преумора и прекалени усилия, пазете здравето си. А защо не направите нещо за неговото укрепване, било то посещение на фитнес център или тичане за здраве.

РАК

Задачите ви за деня са много и желанието ви да свършите всичко е голямо. Трябва да се съсредоточите над най-съществените въпроси. Добре ще ви се отрази среща с компетентни приятели или единомишленици.

ЛЪВ

Имате възможност да проявите и изобретателните си способности и житейската си предприемчивост. Бъдете само по-търпеливи и предвидливи. Вашата непостоянност ще ви довежда до непрекъснато променяне на положението, средата и заниманията ви.

ДЕВА

Наистина днес сте в добра форма, даже има вероятност да убедите някои личности в правотата си. Напрегнете волята си и ще регистрирате успехи в много направления и начинания.

ВЕЗНИ

Съществува реална опасност, ако решите да изяснявате отношенията си с някой, да стигнете до конфликт, възможно е да провокирате и раздяла. Затова по-добре акцентирайте на преките делови задачи и използвайте въображението и миролюбието си.

СКОРПИОН

Може би днес ще успеете, ако овладеете емоциите и впрегнете воля, разум и енергия заедно. Имате шанса за завършване на много начинания, подредете ги предимно по важност и срок, като не пропуснете и семейните си отношения.

СТРЕЛЕЦ

Склонни сте много бързо да встъпвате в спор с другите. Пазете се от инциденти, денят не е подходящ за делови пътувания. Има опасност в края на деня да се почувствате изтощен, постарайте се да пазите енергията си.

КОЗИРОГ

Най-добре не предприемайте важни крачки без юридическа подкрепа. Ако се надцените рискувате действията ви да завършат с провал. Интересите ще бъдат насочени към парични дела, които се отнасят към въпросите на хранене, хранителни продукти и други подобни.

ВОДОЛЕЙ

Напрежението в семейството и мислите ви за работата ви, ще ви създават грижи. Но се стремете към повече яснота и в отношенията и в плановете си, тогава ще изгладите конфликтите и отново ще се зарадвате на живота.

РИБИ

Денят ви започва с повишена творческа активност и вяра, че живота ви ще се измени към по-добро. Добре е, че разумът ви е над чувствата и ще имате успех в предприемаческа и финансова дейност, които може да прехвърлят границите на страната.

Източник: kanal3